Dagens

Har hele dagen haft selskab af en erhvervspraktikant fra 9. klasse på arbejde. Det har været vildt hyggeligt at vise, hvordan jeg laver programmet, og så får jeg også lige sat i perspektiv, at det altså er rigtig sjovt at lave programmet, og at jeg er heldig. I hverdagen glemmer man tit at sætte pris på de gode ting. Kender I det? Da jeg kom hjem, fik jeg min dejlige veninde på besøg, hun hjalp også med at tage nogle billeder af dagens tøj.

Shirt – Topshop // Top – H&M // Necklace – H&M

Jeans – COS // Shirt – Topshop // Top – H&M // Necklace – H&M

Shirt – Topshop

Jeg ejer ingen ensfarvede sokker: 1) Det er kedeligt 2) Det gør dem langt nemmere at parre efter vask, hvis de er forskellige

I morgen skal jeg have taget pressebilleder til programmet. Er blevet bedt om at tage sort, hvidt, rødt eller blåt på (!). Det må blive grå, det er vist det, jeg kan klare. Sov dejligt og tak for jeres fine kommentarer, det er dejligt at følge jer os!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar