Dagens

Er mega træt! Har været tidligt oppe for at planlægge udsendelsen i dag, så jeg havde tid til pressefotos. Her kan I se hvad jeg havde på.. På et eller andet tidspunkt når jeg engang har fået billeder, kan I se dem! Tror de blev gode, skulle hoppe og springe og kaste med hestehalen. Ikke alt sammen kønt, men sjovt var det. Fotografen Agnete er så sød, hun har taget pressebilleder af mig to gange før. Denne gang skulle de være mere “pæne” i det, baggrunden var hvid, vi gik i et rigtigt fotostudie…

Skirt – Conscious Collection H&M // T-shirt – COS // Stockings – H&M

Skirt – Conscious Collection H&M // T-shirt – COS // Stockings – H&M // Watch – Casio

Skirt – Conscious Collection H&M // T-shirt – COS // Stockings – H&M

Nåede også at lave udsendelsen, jeg har egentlig først fået en god mavefornemmelse med min indsats i programmet inden for de sidste par dage. Der er kommet mere “mig” i programmerne, som jeg blev bedt om. Jeg har udviklet nogle elementer. Det er blevet nemmere at klippe og remixe… Glæder mig til næste feedback! I morgen får jeg gæster i studiet, det er altid vildt hyggeligt! Jeg har planlagt lidt forskelligt med begge hold gæster, lyt med kl. 17.00!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar