Dejlig lørdag til alle

Mmm… Elsker lørdage! I går kom jeg meget sent hjem, og til morgen blev jeg vækket af sød kæreste A og møssende mopsehvalp Frida, som havde hentet en chailatte hos vores lokale kaffemand.

I går tog jeg op til søster sammen med min mor. Aftenen gik med Rijstaffel, verdens bedste chokoladekage (måske jeg kan lokke opskriften ud af min søster til jer?) og Vild med Dans! Dejligt at have en stille og rolig fredag aften sammen med min yndlinge.. Inden min mor og jeg kørte hjem til min søster, tog vi forbi en garnforretning. Jeg har forelsket mig dybt og inderligt i det smukkeste halstørklæde fra Surface to air. MEN MEN MEN 1.050,- har jeg på ingen måde til overs til et halstørklæde! Min søde mor tilbød derfor at strikke et til mig! Vi har valgt tre farver i den lækreste alpaca-kvalitet! Når det er færdigt og klart, så skal jeg nok lægge et billede op på bloggen af det!

Hvad har du af planer i weekenden?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY?wmode=opaque&w=640&h=390]

Jeg har efterhånden fået en lille lørdagstradition; når jeg går i bad og gør mig klar til dagen, så spiller jeg dejlige Adele så højt som muligt (jeg SKAL kunne høre det ude i badet, så jeg kan synge med). Jeg købte albummet for et par måneder siden, og det kører på repeat på min computer. Someone Like You er virkelig en af favoritterne (som om jeg kan vælge én favorit på det album), det er sjældent jeg bliver oprigtig rørt, når jeg hører musik, men Adele kan virkelig få tårerne frem i mig. Ret uforklarligt. Men hun synger så inderligt og nøgent og så stort… Det er så fantastisk at høre, at man også kan lave musik i dag uden at have en kæmpe produktionen bag sig. Klaveret er det dominerende instrument bag Adele, og det er måske også det der gør det endnu større, hendes stemme kommer virkelig til rette!

Synes du skal nyde denne live-udgave af Adele, og så håber jeg, du kan blive bare lidt ligeså rørt, som jeg kan!

Nu vil jeg tage i IKEA – alene (!). Kan man godt gå rundt og gumle på en hotdog alene? Hm… Vender tilbage senere med et lille indlæg om verdens smukkeste frakke, som jeg netop har fået ind ad døren!

Dejlig lørdag til dig!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar