Guilty Pleasures - ROCKPAPERDRESSES
Guilty Pleasures

Jeg var engang virkelig, virkelig god til at se serier. Jeg kan huske, hvordan jeg i folkeskolen kom hjem fra skole, lavede en omgang popcorn, plantede min bag i sengen og så serier helt indtil min mor kom hjem. Fulgte med i det meste. MEN jeg synes, det er rigtig svært at følge med i serier i dag, det eneste jeg følger fast er Desperate Housewives… Måske er det os fordi da jeg boede hjemme havde vi den store tv-pakke, nu må jeg nøjes med den mindste – SU-tider, livet er hårdt, haha! Udover Desperate Housewives har jeg også et par andre serier/programmer, som jeg E L S K E R! De er mine guilty pleasures… Det intellektuelle niveau er lavt. Det handler for det meste om kærlighed og sex (eller i hvert fald er det ofte målet i sidste ende). Det bliver helt sikkert ALDRIG vist på DR2, men som sagt L.O.V.E fra min side!

TLC sender Cakeboss hver dag – Buddy, ejeren, er forfærdelig men skæg! De laver de vildeste, mest overdådige, mest pyntede – the American way – kager, man kunne forestille sig!

TV3’s For Lækker til Love – billedet er fra sæson 1. Men jeg elsker sæson 2 med Amalie og Gustav! MEGA sjove karakterer! Ved ikke helt om jeg skal grine eller græde, når jeg ser det!

Tv2 har efterhånden sendt Dagens Mand i nogle år, men hold op hvor er det os god underholdning, de sviner og flirter, der er sex i luften! Elsker at deltagerne nogen gange tør sige de ting, som jeg selv tænker!

 Hvad er dine guilty tv-pleasures?

 

TV3’s nye historiske serie, Pan Am. Tror Viasat har fået blod på tanden. Mad Men viste de på TV3Puls, men nu satser de og viser PanAm på moderkanalen TV3

I aften – faktisk om snart, kl. 21.00 – har en ny historisk serie premiere på TV3, Pan Am! Jeg har ligesom resten af verden været helt oppe at ringe over Mad Men, så jeg har høje forventninger til Pan Am. Serien skulle dreje sig om lækre stewardesse og hotte piloter fra fordumstid; USA’s guldalder i 1950’erne/1960’erne. Christina Ricci er med, men umiddelbart er hun det eneste rigtig kendte navn. Ser med i aften og anmelder den i Populær i morgen.  

Detail
Dagens
Ingen kommentarer

Læg en kommentar