Jeg drømmer om…

Julefrokoster, nytårsaften eller bare ekstra plads i tøjskabet! Ligegyldigt hvilken undskyldning, så ville jeg ønske jeg kunne putte disse items i en shoppingbag!

Mega fin og lidt Alexander Wang-agtig! Er vild med de lange ærmer nu til vinter, og alle draperingerne vil klæde de fleste kvindekroppe! Den vil være perfekt til årets julefrokoster, og så kan den passende styles med dem her! Køb kjolen lige her!

ÅH bare jeg dog havde dette fine skørt hængende i skabet! Det var Christina fra Passion for Fashion, der havde fundet det og fristede mig! Det er så fint ? og billigt! Jeg tror, jeg ville style det med en sort tank, blazer og så kan man jo vælge at style med de nedenstående Jeffrey Campbell-boots, eller den her model hvis man vil køre black on black, men sneakers til kunne også være fedt og mere casual. Køb nederdelen lige her!

Jeg er SÅ forelsket i Jeffrey Campbells sko! Disse Lita-boots findes i et hav af varianter, og de skulle være skønne at gå i oven i købet! Denne glitter-model er lidt Troldmanden-fra-Oz-agtig. Er ret sikker på at jeg kunne have mit eget Judy Garland-moment iført drømmen! Jeg tror, jeg ville style dem med det her sæt, for at gøre det mere casual, men de her støvler kan klare meget i mine øjne; jeans, nederdele, vild nytårskjole osv! Støvlerne kan købes lige her!

Jeg kan godt se, at upcoming nytårsaften præger min ønskeliste med kjoler, glitter og fjer! Men nytår er også chancen for at skeje ud og glitter it up, som man måske ikke normalt gør! Denne sag er fra Won Hundred, den er i silke (både banket og glat, der giver tekstur) og så er den lige mig! Jeg ville helt klart style den med nogle burgundy pumps, og så ville jeg være good to go til nytår! Køb kjolen lige her!

Må konstatere følgende 1) er tosset med Jeffrey Campbell og ønsker mig alle modeller! 2) Nytårskjole-søgen er godt i gang! 3) Jeg skal til at tjene en del flere penge!

Bliver du også fristet?

Ingen kommentarer

Læg en kommentar