Marni for H&M

Det sidste Versace er endnu ikke revet af bøjlerne, før H&M annoncerer deres næste co-lab. De sidste to uger har der floreret rygter om Guccis Tom Ford, skulle være den næste. Men i dag har H&M selv løftet sløret for designeren! De har valgt at gå med italienske Marni.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-97tKQFwuic?wmode=opaque&w=640&h=390]

Kollektionen er domineret af grafisk print og tribal-mønstre – umiddelbart kan jeg lide, hvad jeg ser! Især den lilla lille jakke. For en gangs skyld ser tingene brugbare og mere “nordiske” ud. Versace for lidt over the top for mig, som jeg har sagt både i radioen og her. Jeg glæder mig i hvert fald til at se flere stykker fra kollektionen. Den skulle være i butikkerne allerede den 8. marts, så der går sikkert ikke lang tid før billederne er online, så hypen kan begynde!

Hvad siger I? Digger I det?

Vov
Dagens
Ingen kommentarer

Læg en kommentar