En fjer for meget?

Det var slet ikke meningen, at her skulle blive så stille på bloggen, men A og jeg har knoklet – næsten – i døgndrift de sidste par dage med at få stuen færdig. Er ikke druknet i Valhal-maling eller andet. Vi har bare knoklet!

Væggene er malet, billeder hængt op. Vi har bestilt den fineste sofa – der er ved at være styr på det. Derfor har der ikke været plads til skriblerier, og  der har heller ikke været noget nævneværdigt at tage billeder af. Jeg har haft malertøj på og lugtet. Det er sådan, man arbejder bedst.

MEN! Nu er det jo i aften, det går ned. Så snart jeg stod op gik jeg i gang med mit DIY-projekt: Sort-nederdel-med-nytårsfjer-på. Den er færdig, og jeg har prøvet den på. Men her er det så jeg får problemer. A sagde med det samme, at den var meget kostumet. Og jeg kan da godt se, at jeg ligner en statist fra Black Swan eller en anden fjer-film. Men jeg har hele tiden tænkt; HOLD OP HVOR SKAL DEN HAVE HELE ARMEN! Det er jo nytår, og det er sjovt nok kun nytår én gang om året… Men nu er jeg i tvivl. Er det too much?

Fortæl mig lige hvilken en nederdel, jeg skal vælge! Jeg skal have en sort chiffonskjorte på ligegyldig hvad…

BTW, det er i dag kl. 14.00 vi sender MAMA’s Nytårsknald, som jeg skrev om her for et godt stykke tid siden. Hvis du nu ikke har en DAB-radio, så kan du også lytte med her.

Jeg har et indlæg med mere 2011-musik til jer senere, pas på heksehyl og knaldperler så længe!

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer
  1. Intet er for meget nytårsaften! Hvis du skal bruge den nederdel er det nétop i aften! Så jeg sætter et stort kryds ved fjer’ene!

  2. Mutti skriver: Du skal da bare gi’ den gas – en superflot nederdel…. A ka’ da også bare pynte sig – f. eks. tage de stribede på! I ønskes en rigtig dejlig aften – og et godt og lykkeligt Nyt År!

  3. Jeg tror vist det bliver fjerene, det er virkelig outrageous, skørtet! A må pynte sig, når han kommer hjem fra køretur 🙂 Charmeklud og striber! Hav et skønt nytår begge to, pas godt på hinanden og spis dejligt!

Læg en kommentar