Grey scale

Har lige sat mig med en kop urtete i hyggehjørnet i køkkenet og en god film – eller det ved jeg jo sandsagt ikke, om den er endnu. Men jeg skal i biffen og se Sherlock Holmes 2 på onsdag. Så er det altid en god idé at have set 1’eren først, ikk’?

Jeg har været iført yndlingsfarven fra top til tå. Grå er godt. Der er mere liv i grå end sort, men det er stadig klædeligt på alle og let at style som sort.

Tænk at jeg kunne lokke A til at tage rigtige billeder i morges – altså med spejlrefleks og i dagslys. Han havde ikke tid til at gå med uden for  den livlige natur, men opgangen var også fint “change of scenery” synes jeg.

Det eneste sted en smule farve har sneget sig ind er på neglene og sokkerne. Jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af om glimmerneglelakkerne er “Cathrine 3. klasse” – jeg mindes bestemt at have valset rundt med fjerboa og glimmer på neglene til Spice Girls’ Wannabe. Hvad siger I til glimmermoden på neglene?

Opi har jo dedikeret hele deres julekollektion til Muppet’s filmen, der netop er i biograferne. Og det er altså primært glimmer eller farver med glimmerskær.

Er sjældent blevet stoppet så mange gange, som jeg er med disse støvler! “Hvor er de fra?” er spørgsmålet, og de er fra Selected Femme. Jeg købte dem på en arbejdstur til Århus, det var de sidste i Danmark – tænk at de lige var i min størrelse! De er dog temmelig store, så jeg kan have både 2 og 3 sokker i!

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer
  1. Det var da en god idé! Jeg har engang gjort det samme med vaseline på øjenlågene og så glimmer – her skal man dog være forsigtig, det er ikke rart at få i øjnene!
    Jeg har for et par måneder siden købt en glimmerneglelak fra “Wet’n’Wild”, som de fører i Føtex. Den kostede 35,- vist, poster den én af dagene som supplement til de dyrere Opi-neglelakker! Men det er jo genialt bare at “dyppe” fingrene i glitter! – så har man jo også alverdens farver! Det tip giver jeg videre når jeg laver mit glimmer-negle-indlæg, hvis jeg må 🙂

  2. Det her indlæg kom op i bunden af indlægget med Fridas fødselsdag, og blev en anelse interesseret, da det hed grey scale – det er helt anderledes at se dig i gråt tøj, når de outfit du viser nu, nærmest kun er i farver. Men jeg er vild med dine farveoutfits, det er dig, jeg kigger til, når jeg gerne vil have mere farvet tøj på.
    I øvrigt er det jo ret fint, at bloggen fungerer som en visuel dagbog på den her måde 🙂

Læg en kommentar