2012 bliver året hvor jeg…

Meget inspireret af Kia har jeg besluttet mig for at lave en lille liste over, hvad jeg godt kunne tænke mig at opnå og blive bedre til i løbet af det næste år. Jeg synes faktisk, det er en ret fin måde lige at prioritere og holde fokus. Kald det bare nytårsforsætter – har bare en ambivalens med det ord…

2012 bliver året hvor jeg:

… Kysser endnu mere med A. Hele døgnet rundt helst.

… Tager Frida the Fashion Dog med i Bernstorffparken og leger – hver weekend!

… Går mere i biografen – og helst i dagtimerne, det er så hyggeligt med formiddagsbiftur!

… Bager flere kager – kopkager, tørkager, småkager, alt har ret!

… Anskaffer mig en køkkenmaskine – sådan én der kan ælte brød, så jeg får hjemmebagt brød hver dag i stedet for at købe Schulstad og andet kedeligt!

… Holder en kickass polterabend for min storesøster!

… Bliver bedre til at rydde op.

… Finder ud af, hvor jeg vil være om et år, når min tid på Talentholdet er slut!

… Lander et fantastisk, tilfredsstillende lige-mig-job i DR.

… Spiser bedre morgenmad, ja hjemmebagt brød og yoghurt og sådan.

… Lærer verdens dejlige niece at sige moster

… Bruger mindre tid på 7-kabale og Wordfeud.

… Bliver bedre til at svare på sms’er fra gode venner.

… Træner fast 3 gange om ugen.

… Skriver post-its til A og sætter dem rundt i lejligheden, ligesom han gør til mig. Det er sødt!

… Bager flere kager – igen ja – men sådan nogle som A kan tage med på sit arbejde!

… Holder en temafest – det er bare lidt sjovere end en almindelig fest, jeg er ude i Mad Men/Dyre/Hollywood/00’er-tema

… Holder flere gode middage, A og jeg og gode venner.

… Spiller flere spil. Rigtige spil. Brætspil. Ego, København,Cranium. Og helst med gode venner og familie.

… Ser Danmark vinde det Internationale MGP i Azerbaijan – fra sofaen vel at mærke! Med fest og Dannebrogsflag!

 

Hvilke mål har du sat dig i 2012?

 

Follow my blog with Bloglovin

8 kommentarer
 1. Jeg lavede også sådan en liste d. 2 januar – der er virkelig hyggeligt at sidde og tænke over, hvad man gerne vil have ud af året. Rigtig mange søde samt personlige ting, du har skrevet på din liste, synes jeg. Mit liste blev meget præget af oplevelser jeg skulle have, nu hvor jeg bor i London og gerne vil se så mange ting, som muligt 🙂

 2. Åhr det er altså også en god idé.. Jeg har faktisk sådan en “1000 places to see before you die” – og det er ret fint at lave sig nogle mål, synes jeg! Og så tænker jeg også det bliver skægt for os til næste at tjekke af, om vi så nåede det!
  Hvis jeg skulle lave noget med rejser, så ville jeg virkelig gerne skrive NY på – det er pt. min største rejsedrøm. Men jeg har både en tur til Rom i foråret og et bryllup i Sydfrankrig til sommer (ikke mit eget skal det lige siges) i vente.
  Men London er fantastisk! Hvor må det være skønt at bo dér!

 3. Arj, jeg er simpelthen så meget med på køkkenmaskinen – det skal være et af mine første køb for voksenlønnen, tror jeg. Jeg er sikker på at man bliver lykkeligere af den slags…

  Og ja, så håber jeg at mit job i DR netop er “et fantastisk, tilfredsstillende lige-mig-job”!;o)

  Måske jeg egentlig skulle lave sådan en liste. Det tror jeg sgu, det bliver skægt!

 4. Uh du er også i DR?
  Lister er gode, faktisk noget af min yndlings! Elsker at skrive dem og så lave flueben bagefter. Meget tilfredsstillende – do it 😉
  Jeg er absolut overbevist om, at man bliver lidt lykkeligere af gode køkkengadgets. Vil have sådan en lækker Kitchenaid i isblå eller orange. Åh. Den må jeg eje!

Læg en kommentar