Endnu et tip: Kopkager til billig mønt

Billede: kaffespot.dk

Ja nu blev det lidt en tilbudsdag, det var ikke lige planen, men det her tilbud er her ikke i morgen, så derfor må det altså lige nå med nu!

Jeg blev helt inspireret af alle jeres fantastiske yndlingskager, som I har skrevet i ugens giveaway! Er selv lige gået i gang med både banankage og gulerodsmuffins. Kunne simpelthen ikke vælge… Men hvis man nu godt kunne tænke sig at smage byens kager i stedet for at bage selv, så har jeg altså lige fundet kopkager på tilbud fra Serenity Cupcakes. Stedet skulle lave nogle åndssvagt gode nogen af slagsen, så hvis du ellers bor i Københavnsområdet og er svært glad for kopkager – som jeg er obviously – kan du altså få dem på tilbud de næste 3 timer lige HER.

Jeg havde planlagt at lave jer et dagens, men nu får I lige tilbudskager, så har jeg et dagens klar i morgen!

Sleep tight, allersødeste læsere!

 

4 kommentarer
  1. Den ser fin ud, men mangler der ikke bare en lille smule icing? Det er efter min smag nærmest hele pointen med cupcakes! Eller er det bare mig?? :p

  2. Hej piger – jeg giver jer HELT ret og det er endda mig der har lavet kagen 🙂 Der er sket en del siden jeg åbnede i august – jeg lagde lidt blødt ud og skulle lige finde ud af hvilket ben jeg skulle stå på og er med tiden blevet en del mere “vovet”, så nu er det noget helt andet. Så kig forbi og få tilfredsstillet jeres søde tand – jeg LOVER I ikke bliver skuffet 🙂 Kærlig hilsen Mariam/Serenity Cupcakes

Læg en kommentar