Giveaway – min yndlingskagebog

Så er det tid til min anden lille gave til jer i anledning af min blogs vokseværk. Jeg skrev sidste gang, at jeg har fundet gaver til jer, som er nogle af mine favoritter – noget der kan få jer fint gennem foråret. Og udover minty jeans, så skal I også have noget godt i mavsen! Denne kagebog er blandt mine favoritter. Alle opskrifterne stammer fra det “lille” kagebageri “The Hummingbird bakery”, som ligger i London.

De kager, jeg bagte til Thomas Skov i torsdags, kommer herfra. For en gangs skyld er opskrifter ikke super fancy – det meste kan købes i et almindeligt supermarked, og så er bogen fyldt med de lækreste billeder.

MUMS FILIBABA!

Det eneste, I skal gøre for at deltage, er:

1) I skal følge bloggen via Bloglovin’ HER

2) I skal synes godt om det lille indlæg HER

3) Og så vil jeg gerne høre, hvad jeres yndlingskage er? Ikke et must, bare en nysgerrgighed!

– jeg står mellem Othello-lagkage og hindbærsnitte, mm…

Follow my blog with Bloglovin

23 kommentarer
 1. Mmmmm.. Jeg elsker kage. Min ynglings kage er banankage, nej drømmekage, nej cookies, nej gulerodskage, nej muffins – åhhhhhh LAGKAGE <3

 2. Uh, den er altså svær! Og lidt fej for de andre kager, jeg måske glemmer at ta’ med i overvejelserne. Men hvis jeg skal vælge lige nu, så er det min mormors hjemmelavede gulerodskage!! Mmmm….

 3. Yndlingskagen afhænger i høj grad af humøret – lige nu craver jeg min mormors sindsygt gode kokoskager 🙂

  Det der med opskrifter der kræver mystiske ingredienser kender jeg alt for godt – de bliver aldrig favoritter fordi det kan være så pokkers svært at få fat på alle tingene 🙂

  Desuden, når vi snakker Thomas Skov, skal han være vært for det intergymnasielle MGP i Århus her på lørdag.. Hans humor er lige mig, så det bliver sjovt at se om jeg overhovedet kan se op på scenen når de optræder eller om jeg skal ligge og trille rundt på gulvet af grin hele aftenen! 😀

 4. Der er nu aldrig noget der slå en god chokoladekage 🙂 Mmm bliver helt vildt kagesulten af alt det kage snak. Er vidst nødt til at bage kage i morgen, hehe.

 5. Uh, den lille lækkerbisken af en kagebog måtte gerne stå hjemme ved mig 🙂 kan nærmest ikke vælge én yndlingskage, det kommer ret meget an på mit humør, hvilken slags kage jeg lige er til (; lige pt. indtager fastelavnsboller rimelig meget 1. pladsen, og de tæller også som kage i mit hoved (;

 6. Nu er jeg så heldig at arbejde i en bager, så jeg har været “rundt om blokken” et par gange 😀 Mine yndlingskager må ligge mellem en kæmpe Sarah Bernhard, en brunsviger eller romkage 😀

 7. Åååh lækkert! Min yndlingskage er sådan en god, svampet brownie! Så får man altså ikke noget bedre – selv her fra morgenstunden! 😉 Men croissanter, spandauere og jordbærkager har da virkelig heller aldrig skadet nogen! I hvert fald ikke mig! 😉

 8. Jeg har hørt så meget om den kogebog og har smagt kager fra den og den er fantastisk. Så den må meget gerne lande hos mig i Århus:)

 9. Jeg elsker sådan nogle svampede kager (altså ikke kager med svampe i, men sådan nogle fedtede og klistrede), derfor elsker jeg en svampet banankage med chokolade i. Mmmmh. Yndlings!

 10. Mums – hindbærsnitte må bestemt være blandt favoritterne.
  Men specielt elsker jeg en kage min søde kæreste laver til mig når han vil forkæle mig. Det er en fantastisk blød chokoladekage med både hvid, lys og mørk chokolade og den er bare så LÆKKER! Især med vanilleis og jordbær til 😀
  Mmmm…elsker kage!!

 11. Jeg elsker kager – ALLE kager! men lige nu har jeg den vilde lyst til kajkager. Fin, fin blog!

  Hilsen en navnesøster : )

 12. Åh jeg elsker jo i virkeligheden også alle kager. Har haft lidt ondt i maven over, at jeg kun skrev to kager i indlægget. For det er jo løgn. Jeg elsker jo alle, ikke kun Othello og hindbærsnitte. Anne Sophies forslag om en lille jordbærkage – det ville jeg aldrig sige nej til. Emma skriver cupcakes – yaer! Dem har jeg godternok bagt mange af i 2011! Er misundelig på Victoria, der arbejder i en bager. Laura, din mormor måtte gerne lave gulerodskage til mig. Især med meget glasur på.
  Har i øvrigt haft en mission om at finde den bedste færdigkøbte gulerodskage, har indsnævret feltet. Måske man skulle lave sådan et indlæg en dag?
  Tror dog jeg har en lille bitte præference, når det kommer til kager; creme. Jordbærkager, lagkager, kajkager, kartoffelkager. Mmm… Men også småkager… Cookies… Ej nu får jeg dårlig samvittighed igen over at vælge kageside!
  Keep them coming, kan vist godt klare et par dage mere i kage-craving-stadiet.

  Jeg trækker i øvrigt lod på søndag!

 13. Uhh!!! Det er da den bedste give away ever 🙂 Har længe savlet over den bog – men har satme ikke kunne støve den op nogen steder 🙁

  Yndlingskage… Hmm… Er med på Othello – marcipan, chokolade og flødeskum er bare skide godt!! Eller må jeg hoppe på Chokolademuffins/cupcakes med store stykker chokolade i og fed fed choko eller mokka creme på toppen. Sådan en rigtig lækker luftig og svampet en. Chokoladetrøffelkage med vaniljeis til får også mine tænder til at løbe i vand.. Jeg er vist en choko-pige big time 🙂

 14. Mmm hvor har jeg meget lyst til kage lige nu! Ynglings må nok være gulerodskage med cream cheese frosting eller en brownie (den der brownie på forsiden af bogen ser SÅ lækker ud!)! Eller en chokolade/banan kage! Eller choko-kopkage med mocca frosting!

 15. Åh jeg er mega meget med på den der gulerodskage-frosting-ting! Især med dobbeltfrosting. Uf, må vist se at få gjort alvor af den der gulerodskageguide! Sig lige til hvis du har nogle gode tip til købe-gulerodskager 😉

 16. Orh! Verdens sværeste spørgsmål!!
  Men jeg tror det er nogle cookies min roommate i Berlin gav mig opskriften på. Det er chokolade cookies med både hvide og mørke chokolade stykker, mmmh 😀

Læg en kommentar