It got a girl thinking…

Man skal virkelig passe på, når man bevæger sig ud på det her territorium; brudekjoler! Grillerne planter sig hurtigt i ens lille lyserøde tylhjerte. Min søster skal giftes, og derfor har vi i dag været ude at kigge på kjoler. Oh my lord, hvor er det kilder i fingrene! Og jeg er ikke typen, skal det lige siges, der har planlagt bryllup, siden jeg første gang krydsede veje med manderacen; da jeg byttede en pæn sten for et kys med Gabriele på en sommerferie for ca. 19 år siden.

Nej jeg ved ikke, hvordan kjolen skal se ud, kagen skal smage eller hvilke sange der spilles. MEN hvor det kilder i fingrene. Når man sådan står midt i brudekjolernes paradis med tyl og perler og pailletter alle vegne. Jeg tænkte, at selv om det ikke er mig, der skal giftes, så må man gerne kigge – bare lige afsøge markedet, det kunne jo være en dag…

DERFOR mine kære damer (går ud fra det mest er sjovt for jer at se det følgende indlæg), så har jeg altså klippet og klistret på nettet, de fineste kjoler til jer – hvordan har jeres tylhjerter det?

Det er den undelynemig noget flot tyl!

TGIF
2 kommentarer

Læg en kommentar