TGIF

Jeg havde en fantastisk dag og aften i går! Jeg var til babysvømning med min dejlige niece, 7 måneder og en ferm svømmer! Bagefter tog min mor+søster+niece hjem til mig og spiste frokost, de er verdens bedste selskab; vi griner, snakker alvorligt. Vi kan det hele. Jeg er et absolut familiemenneske, men i endnu mere udpræget grad fordi jeg har en helt vidunderlig familie!

Bagefter kom A hjem, han gad ikke lave mad, så vi skulle ud og finde noget. Her er det så jagten går ind! Kender I det, når man endelig beslutter sig for at gå ud og spise, så kan man ikke huske alle de gode steder, man gerne ville prøve? I hvert fald endte det med, at vi i en lille time sad og gloede på computeren for at finde det helt rigtige sted! Åh… A kan godt være en smule ubeslutsom, og jeg er utålmodig, glimrende kombination, haha!

Men vi endte med at tage på Lê Lê Street Kitchen, har I været dér?

 

Vi fik friske rispapirsruller, vietnamesiske forårsruller, wontonsoup, frisk kyllingesalat, dertil en passionsfrugtbrus og en limebrus! Maden smagte, men der var lidt meget McD over stedet; hente sin mad på en bakke, sidde blandt skrigende børn i en halvkedelig belysning… Personalet var til gengæld meget servicemindede, og det tæller højt hos mig, synes det er en forsvindende race; hjælpsom betjening.

Selv om maden æstetisk kælede for mit øje, så tror jeg ikke, vi kommer igen, smagen var ikke helt derefter.

I får også et glimt af gårsdagens kostume. Flere billeder senere!

Ingen kommentarer

Læg en kommentar