TIP! Essie på den billige måde

Jeg er lige faldet over Essie-neglelakker til 38,-! Det er jo helt åndssvagt! Der er ikke noget fikumdik med det, det er den almindelige størrelse, ingen kopier eller andet mærkeligt. Essies farver er så fine – der er også nogle lækre nye nuancer i mellem derinde. Jeg ville hukke til på Lilacism og Mint Candy Apple, det bliver jo de helt store trendfarver, og en neglelak i de nuancer er da en sikker måde at holde sig up-to-date – uden at blive fattig!

Klik ind HER for at finde tilbuddet! Follow my blog with Bloglovin

3 kommentarer
  1. Uh, billige Essie er altid godt (:

    Jeg købte en Mint Candy Apple for et stykke tid siden og har kun fået brugt den én gang.. Den farve er vist ikke lige mig alligevel – eller også er jeg for utålmodig til at lægge den på i flere lag – så nu står den bare og hygger sig på min hylde..

    Men jeg er ret vild med de lidt sarte farver fra Essie – og det er bare nogle gode neglelakker (:

  2. Fantastisk tilbud! Kom lige til at købe tre i forskellige rød-orange nuancer, når nu de var så billige… 🙂

Læg en kommentar