Dagens: Amanda, je t’aime!

Good morning sweet peas!

Jeg var til familiefødselsdag i går – svamperisotto med oksesteg og salat og derefter to slags lagkage. KONGE! Men jeg måtte lige tage den med ro – i hvert fald i forhold til hvad jeg plejer.
Jeg er absolut overbevist om, at nu kommer foråret! Solen varmer allerede nu og klokken er kun halv elleve om formiddagen – jeg er simpelthen i så godt humør! Har  I nogen gode planer for, hvad I skal bruge sådan en skøn søndag på?

Jeg havde min nye buksedragt på fra Moss Copenhagen, kvaliteten er virkelig god – der er bl.a. uld i, og så elsker jeg, at jeg både kan have den på i festlige lag, og derhjemme på sofaen. Det er bare et spørgsmål om at dresse den op eller ned. Hvis I også er lidt forårsforelskede i den, så kan I fange den på Moss’ kommende WEBSHOP, hvis I altså ikke bor i nærheden af deres butikker i Københavnsområdet eller Århus. Den er endnu ikke åbnet, men det skulle den gerne inden for den næste uge – de har vist lidt tekniske problemer. Prisen er i øvrigt fornuftig; man får jo et helt sæt tøj i sådan en dragt for 400,-.

Jeg tror, jeg har spillet det her nummer på bloggen en gang før, men nu passer det bedre end nogensinde før, og det er min all time favourite fra dem (hvis jeg pistolen-mod-pande SKAL vælge).

Skøn søndag til jer alle!

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer

Læg en kommentar