Dagens: Bamsetrøje på en søndag

Shoes – Topshop // Socks – Accesorize // Jeans – COS // Sweater – eBay // Bag – Zara // … & Frida the Fashion Dog

I går var jeg trukket i min vamsede trøje fra eBay – den er lidt grim og lidt sej, synes jeg, på samme tid. Den kostede kun 100,- med porto – til gengæld findes den kun i en størrelse, men den er i rimelig stor i det, så den passer nok de fleste.

Vi brugte søndagen på at vaske tøj og gøre rent – hvor er det irriterende at bruge en god weekendsdag på sådan noget kedeligt noget, men det er jo også mega dejligt at få en hel ny garderobe, når man vasker tøj 🙂
Vi så i øvrigt Twillight i går – den nyeste film, der hvor Bella bliver gravid. Vi synes begge, den var VIRKELIG træg at komme igennem, og vi ved godt, at man ikke skal have mega høje forventninger til de her film, men de andre i rækken har underholdt udmærket. Men der skete jo ingenting – kun en enkelt vampyrfight… På to hele timer! Arh! Men vi skal jo nok stadig se den sidste, nu er hun jo vampyr og alt det der. Er der nogen af jer der ser Twillight? Måske lidt i smug?

4 kommentarer
  1. Mine øjne har ALDRIG beskuet en Twillight-film. Har ligesom hele tiden haft det indtryk, at jeg var for gammel (25)? Er det ikke lidt så’en teen-agtigt eller har jeg misforstået konceptet? 😀 Jeg har også nok i vampyrerne fra True Blood!

  2. Det er totalt teen-film! A er 28 og vil gerne se dem med mig haha 🙂 Nu har jeg aldrig set True Blood, men min fornemmelse er, at Twillight er mere ungdomsagtigt; det handler om løsrivelse fra forældre, den første kærlighed osv. Men altså… Jeg har set dem alle og endda med A, man skal bare ikke forvente for meget 🙂

  3. Er den virkelig allerede udsolgt? Det kan tænkes der kommer flere – det gør der nogle gange 🙂 Evt. fra anden sælger, skal nok lige linke, hvis jeg finder den.
    Tak for de søde ord – jeg tjekker ind forbi din blog!
    BH C

Læg en kommentar