Dagens: Mintmønster

Shoes – Topshop // Stockings+skirt+sweatshirt – H&M

Jeg fik noget rigtig skidt at spise i går – jeg vidste det først efter jeg havde spist det, bien sûr – så jeg har været helt flad i går og i dag. Jeg har fx sovet til middag – ÅHR det er jo KONGE! Men det gør også, jeg ikke har blogget hele dagen. Men selv om jeg har været skidtmas i dag, så har jeg alligevel været på arbejde i formiddags og derfor været i pænere tøj, end jeg normalt er, når jeg er sløj – normalt står den på nattøj og dyne i sofa. Jeg nøjedes med sofa.

Jeg sidder lige og har lidt fjerner kørende i baggrunden – der er Krop Umulig. Har I nogensinde set det? Det er det der  britiske lægeprogram, hvor folk kommer ind med alle mulige og umulige sygdomme. Og vi får jo seriøst lov til at se TOUT! Kønsdele, numsehuller, indgroede hår, vorter. Det lyder virkelig klamt, I know, men det er simpelthen så spændende! Alt det kroppen kan fejle. Det er til gengæld vildt, at folk går med til at vise deres sygdomme, som de sikkert er flove over, på internationalt TV. Sejt. Jeg havde ikke gjort det. Havde I?

… BTW tjek lige Frida, der viser numse, fordi hun har fået øje på sin tennisbold henne ved guitaren. Luskebuks. Hun blev i går steriliseret og fik fjernet en godartet tumor. Alt er fint i dag – hun er en fighter!

7 kommentarer
  1. Jeg ELSKER Krop Umulig!! Det er så ulækkert og fascinerende på samme tid! Dog deler min kæreste ikke min begejstring og går ud af stuen, når jeg vil se det haha 😀 hvordan kan man ikke synes, at det er spændende?!

  2. Haha, jeg eeeeelsker Krop Umulig:D But then again, jeg elsker alt hvad der har med (mærkelige) mennesker at gøre. Men jeg har ikke set afsnit hvor de har vist numsehuller (LOL!).. O.O

  3. Haha! Det er det skøreste program! Forleden så jeg en gammel dame, hvis tarme var nedfaldne eller sådan noget. De røg simpelthen ud af numsen -AAAJ det så så vildt ud! MEGA KLAMT men var nødt til at se hendes “makeover” om hun klarede den! De fiksede det med noget net syet på hendes tarme. VILDT hvad man kan i dag!

Læg en kommentar