Hvide jeans – do or don’t?

En af de helt store trends til sommer bliver hvid – alt skal være hvidt! Og nu er jeg så faldet over et par hvide jeans, men jeg ved simpelthen ikke, om de er lækre eller provins-agtige!

For ca. 10 år siden var jeg på ferie med familien til Italien, og i Milano købte jeg de strammeste hvide Miss Sixty – sådan nogen med ca. 3 cm’s lynlås og udsyn til hele herligheden, når man bukker sig. Jeg behøver vel ikke fortælle, hvor højt jeg elskede de her jeans, og hvor ondt det gjorde, da de efterhånden revnede i enden, som jeg blev ved med at bruge dem i årevis, til trods for at jeg voksede. Jeg var så ked af det, da jeg blev tvunget til at smide dem i skraldespanden.

Men siden har jeg stødt dem fra mig – faktisk hele tanken om hvide jeans. Fordi nogle år efter de døde, var det hotteste mode for klistrede DKBN-fotografer og andre provinsfyre (jeg kender typen, kommer selv derfra); Louis Vuitton-keyhanger, hvide jeans nede under numsen og 1,5 dåse DAX Wax i håret. Og så døde den smule melankoli, der var tilbage i min krop. Hvide jeans var SÅ kiksede! De hørte til hos provinsfyrene, som jeg efterlod i gymnasiets mindekasse og så ellers hos alle dem, der tager til Sensation White (måske same/same?)

MEN nu har jeg fundet nogle virkelig fine i Zara, hvid er jo the shizzle og modellen på billedet ser da ret sommerlig ud, og nu er jeg i tvivl! Er hvide jeans 00’er teen-provins-kikset eller er det top lækkert og meget FASHION? Hvad siger I?

I øvrigt kan dem på billedet findes HER.

15 kommentarer
 1. Du rammer lige netop spot on i en diskussion, som jeg har med mig selv i øjeblikket – men jeg har nu taget en beslutning: De holder. Stadigvæk. De hvide jeans.
  For ikke længe siden var du ude i nogle fine mintfarvede jeans, og jeg holder på, at man med fordel kunne tage hvide jeans på, noget mintfarvet som overdel og noget pink/koral neglelak. Jeg er selv sikker på, at det er noget jeg vil gå efter.

 2. efter min mening handler det hele om styling. Jeg har den smukkeste kvinde i Saint Tropez i hvide jeans, en lækker creme/gylden silke skjorte og fine flade brune sandaler. Hun var bare så fransk chic og så fantastisk ud. Så hvide jeans kan godt være lækre hvis man tilsætter det helt rigtige. Sådan som de er stylet på billedet med en mint skjorte er også ret fint synes jeg. Det tror jeg vi kommer til at se meget af til sommer

 3. Do! Det afgørende er i mine øjne er hvordan de bæres!

  Jeg er ved at kaste op indvendigt, over hvide jeans puttet ned i cognac farvede kernelæder støvler – for dén mode synes jeg bare var SÅ træls. Men det skal ikke afholde mig fra kærlighedsforhold til hvide jeans, for jeg synes de er en skøn måde at få sommer ind i garderoben, selv når den danske sommer ikke viser sig fra sin fineste side.

  Eneste ulempe er, at farven er så sart, så sart – så man (jeg….) skal virkelig koncentrere mig når jeg spiser!

 4. Hej Cathrine!
  Jeg vil nødig være super irriterende og skynde på dig, (især ovenpå sidste uge, som vidst ikke helt var din) jeg vil bare sikre mig at du har fået min mail ang. mopser? Du svarer selvfølgelig bare når du har tid, men tænk nu, hvis det er min uvidenhed der er på spil!

 5. When I read your posts my eyes glaze with love and fire the echos from ancient fairy ghosts sing beautiful music the walls turn pink and baby blue the ground trembles as stars dance across a galaxy of groovy vibes keep posting baby! X Mercury Moonshine Dutchess “spreading Love Throughout The Dublin Streets While the Moon Shines ” Lets dance in georges arcade and spread glitter during the St Patricks Day Parade

 6. Med det pastelhelvede (på den gode måde) vi går ind i nu, så holder hvide jeans da helt sikkert også til sommer. Jeg er fan! 🙂

 7. Min tid som poptøzzZ, med hvide jeans, D&G bluse og arto-profil, har difinitivt ødelagt denne beklædningsdel for mig.
  Dog kunne jeg godt tænke mig et par hvide bukser, bred lav talje og store i benene. Et lidt mere voksent og Celine inspireret look. Når jeg finder dem (tror kun de eksistere i mit hoved, lige nu) skal de bruges med mintgrøn overdel og guldmsykker.

 8. Årh hvor ville jeg ønske, jeg kunne gå med sådan nogle.
  Jeg ved bare, jeg tager dem på, og på magisk vis er der kommet snavs på i løbet af 2 minutter, selvom jeg ikke engang har forladt hjemmet.
  Hvide bukser på mig er én stor magnet for pletter /:

 9. Hihi, jeg tror desværre også, at de vil fejle hos mig. Har nogle lyse mintfarvede jeans, og de er sååå sarte! Jeg får altid sat mig i et eller andet, eller taber en god bid mad eller sådan noget på dem. Jeg er en gris. Måske jeg skal finde nogle der er coatede? Så kan jeg lige tørre dem af, når jeg spilder, haha!

Læg en kommentar