I butikkerne nu: Zara og H&M

Prøv nu lige at tjekke den der Michael Jackson guldlæderjakke! Er den ikke for vild? Jeg synes den er så mega fed! Og silkeskjorten med de fine nitter er da også to die for. Begge ting er fra Zara.

I H&M kørte de neonstilen. Den fineste cardigan er kun produceret i et lille antal – og så vejer den TUNGT af alle de små neongrønne håndpåsyede perler. Den neonorange kabelstrik til højre er ret sjovt lavet – farven er malet på.

Den fineste kravedetalje på en sweatshirt – Zara havde rigtig mange ting med broderier og blonder, så hvis I har det liggende i skabet, så er det bare frem med det. Den cremefarvede kjole var meget simpel, men ærmenerne og den fine transparente udskæring gjorde den en tand anderledes.

Så snart jeg så skoene måtte jeg hen og røre, en temmelig konservativ sko i hør-ish stof med neondetaljer. Hvis jeg lige stod og manglede en regnjakke, så skulle det være den her! En røgfarvet sag – så smart tror jeg aldrig, jeg har set dem.

Zara havde lavet op til flere forskellige løse silkebukser, nogle med slangeprint, andre bare ensfarvede men de her med et mere “tørklæde”-agtigt mønster var ret labre. Og så lige med den mørkeblå tweedblazer til – der er ikke et øje tørt.

H&M har lavet rigtig mange versioner af deres figursyede t-shirt med flæser i livet, her en mintgrøn version, den var ret svær at fange på billedet – nogen der har prøvet dem, om de er pæne på? Den blå cardigan er fundet i deres herreafdeling, og i øjeblikket er orange min svaghed (mest interiørmæssigt), og synes faktisk den er ret fin, både til damer og herrer.

Er der noget I skal have fingre i?

 

 

15 kommentarer
 1. NAHAJ! Jeg vil også sige, at det bliver mere og mere “spe-sjal”, som min farmor siger det. Jeg bliver også mere og mere end Zara-pige, selv om jeg altid har sværget til H&M. Så det kan jeg altså godt følge! Måske noget af det vinder ved at prøve det?

 2. Åh ja, den gode gamle “det skal nok ses på”. Jeg tror sgu bare jeg er blevet kedelig og konservativ. *kigger ned ad sig selv og ser et par sorte jeans og en hvid striktrøje*

 3. Jeg har lidt den samme “det skal ses på” i COS, og nogen gange giver det pote. Andre gange tænker man “Hvem djævlen er den her syet til??”
  Sorte jeans og hvid strik er også lækkert, du må fyre om for en halskæde eller et lækkert armbånd – så den da i vinkel 🙂

 4. I hvilken HM fandt du den fine cardigan med perlerne? Jeg har forelsket mig rimelig meget i den, men er ikke stødt på den endnu..

 5. Hej Mette,
  jeg fandt den i den beigefarvede model i H&M nede ved Bremerholm – du ved den ved Magasin med en “Jette Riis” på første salen (nu ved jeg selvfølgelig ikke, om du er kendt i København). Men den er fra Trend! Dog hang der kun to, da jeg fandt den, den er lavet i et lille antal, fik jeg at vide, da de er håndsyet på – perlerne. MEN jeg har fundet en “grøn-i-grøn” model lige HER.
  Jeg har hapset den i sandfarvet, men jeg er ikke sikker på, jeg skal beholde den. Skal jeg lige sende dig en mail, hvis jeg nu ikke beholder den? Jeg har stadig kvittering und alles.
  KH

 6. Hej rockpaperdresses Tillader mig lige skrive her… kunne se du måske havde interesse i at sælge din H&M cardigan ? vil meget gerne købe den hvis du vil af med den … den er simpelthen så smuk Mvh Maria

 7. Åhhh GIIID jeg havde beholdt den! Jeg gik faktisk tilbage med den få dage efter, jeg var lidt usikker på kvaliteten – perlerne var lidt løse. Men jeg har fortrudt det MANGE gange. Desværre kan jeg ikke hjælpe! KH

Læg en kommentar