Sad Mac

Noget helt forfærdeligt og helt utænkeligt er sket. Jeg tror min Mac har tiltusket sig en virus. Det er sådan ca. det værste der kan ske, stakkels lille computer. Og jeg som altid har fået at vide, at en Mac kan ikke få virus – de laves simpelthen ikke til det mærke. Tsk tsk..
A siger, jeg bare skal lave backup på det, jeg gerne vil gemme og så geninstallere hele molevitten. Men allerede her er der flere ord, jeg ikke forstår.
Men pga. den lille syge maskine fik I heller ikke “ugen der gik” i går – I skal ikke snydes, jeg skal nemlig hjem og kæle med computeren efter arbejde. Måske det virker?
God dag, I søde, kære læsere!

4 kommentarer
 1. Ohh det lyder jo angiveligt som Carrie og Aidan i Sex and the City – DON’T FORGET TO BACK UP og the sad mac…

  Håber din Mac bliver rask igen!! Ellers må du lige hinte til din kæreste, at Aidan jo køber en ny Mac til Carrie 😉

 2. I know! Jeg tænkte også meget på hende i går, da jeg sad med en ubrugelig computer! Jeg fik dog ingen “sad mac” frem på skærmen og i dag opfører den sig nogenlunde.
  A læser også med herinde, så jeg synes, det er et glimrende hint, du har skrevet 😉

 3. Var det virus?
  Det lyder godt nok sært, for det er jo nærmest en garanti man altid får – altså at der ingen virus kommer på en Apple pc, når man køber sådan en.
  Er selv ejer af en og har været Apple-ejer i over 7 år, så er helt for snøvsen her 😛

 4. A siger, at det er alle de mistænksomme sider jeg besøger, når jeg ser GG… I don’t know…
  I hvert fald skal den formateres i weekenden – det er den ikke blevet på de 3-4 år, jeg har haft den 🙂 Den er sikkert trængende!

Læg en kommentar