Dagens: Konfirmation

Shoes – Bertie // Pants+Jacket+T-shirt+Necklace – H&M // Clutch – Pieces

Den butik jeg køber allermest tøj i er uden tvivl H&M, og gårsdagens outfit er et klart vidne herpå; jeg bærer fra toppen til tå – næsten i hvert fald. De laver også bare afsindigt mange lækre ting, jeg  kan altid finde noget, når jeg lister derind. Så det skal jeg bare lade være med, hæhæ… Men her fik i jakken i sin stråleglans, jeg er SÅ glad for den. Den er så spot on min stil, og oven i købet lækker i kvaliteten! Og bukserne – det er guldbukser! ÅHR!

Status pt. er, at jeg fik skrevet opgaven færdig i går. Nu er tiden blot til, at jeg skal rette den igennem og printe – klokken 14.30 skulle jeg gerne være kommet godt ud på den anden side, så kryds lige fingre! Og SÅ skal jeg bruge aftenen på at svare på alle jeres kommentarer – helt tilbage fra i onsdags/torsdags – med en god kop varm mælk med honning, jep jeg er blevet snotforkølet af at sidde i træk i går – WOW så lød jeg lige 30 år ældre!

13 kommentarer
  1. Hvor ser du godt ud!!
    Jeg kender godt det med H&M. Jeg kom ud med en hel posefuld i lørdags, og jeg var egentlig bare med fordi min søster skulle derind, haha 🙂

  2. Haha! DET kender jeg godt, åh altså, jeg hapsede også jakken, fordi jeg liiige skulle derind med A, der skulle bytte et par ting… Jeg er kan virkelig være forfalden til H&M. Sådan en kinda gal har jeg altid været 🙂

  3. Rigtig fint 🙂 Jeg misunder dit glatte hår – mit det ligner jo en dusket fuglerede midt i en parringstid, hvis jeg ikke tæmmer det med et eller andet. Derfor ender jeg ofte med hestehale.
    /Camilla

  4. OMG, den jakke og clutch er lige spot on! Hvis du på et eller andet tid tænker – det har jeg ikke brug for mere, så giv lige besked denne vej 😉

Læg en kommentar