Dagens: Singing in the rain

Sneakers – Adidas // Jumpsuit – Nelly // Belt- Gina Tricot // Clutch – ASOS // Knit – Benetton // Blazer – Zara

Jøsses det er lang tid siden, jeg har postet et dagens. Min fotograf er på arbejde andet steds, så jeg må tage til takke med den sparsomme tid, jeg får. Det her outfit er egentlig nogle uger gammelt – vi nåede at tage 4 billeder, så døde kameraets batteri, og det stod ned i stænger. Ingen af billederne var i top, så jeg postede dem aldrig.

Nu har det regnet virkelig meget, virkelig længe. Og noget siger mig, det bliver ved. I dag opdagede jeg, at en snert af “spring blues” havde plantet sig i mit lille hoved; regnen siler ned. Vinterjakken er stadig på. Huen er inden for rækkevidde… Åh! Jeg tror, jeg danser regndans på billedet. Måske er regndans, en lille bøn og solskinsfarver på kroppen kuren mod den slags griller?

10 kommentarer
  1. Ih, et fint jumpsuit! Lige sådan et jeg leder efter. Hvor lang tid er det siden du købte dit? Er de mon stadig til at få fat i…? (kan ikke umiddelbart finde det derinde)

  2. Har også haft “spring blues” hele ugen, men det hele gik over da jeg startede dagen med at sove længe (dvs. til klokken 8 istedet for 6) og vågnede op til sol og en temperatur på næsten 13 grader. Oven i er der gymnasiefest i aften, og forfest med verdens bedste klasse. Livet er skønt!

  3. Ej, hvor er du da bare god!!! Mange tusind tak (:
    Så er det jo bare lige om at bestemme sig. Selvom man næsten ikke kan have for mange, det er jo noget af det mest behagelige!

Læg en kommentar