I’m back

Efter virkelig mange kys, 400 billeder taget, et uanseeligt antal pizzaer og tiramisuer, virkelig meget sol og 3 par nye sko er jeg nu tilbage i Danmark! Åhr hvor er Rom vidunderlig. Jeg kunne godt blive. I hvert fald et par dage til. Vejret har været vidunderligt – de her billeder er fra den første dag – på Den Spanske Trappe, og HOLD OP hvor havde jeg det varmt. Alle andre dage blev shorts-dage.

Vi har fået sådan nogle vidunderlige oplevelser; virkelig god mad, god shopping (selv om jeg havde hørt ret dårlig om shopping i Rom) og skægge mennesker. Vi har gået fødderne flade – endnu fladere end de var i forvejen. Jeg har tænkt mig at strikke en lille guide sammen til jer over påskedagene.

NU skal jeg dog i gang med forårsrengøringen – man kan virkelig godt fornemme at vi forlod bunkeren i stress og jag, her er så rodet og snavset. Ja ja. Så er det hverdag igen.

Ingen kommentarer

Læg en kommentar