“I’m in serious shit – I feel totally lost”

… Okay så grelt er det måske ikke, men jeg har T.A.t.U på hjernen pt.! Men sandt at sige er jeg lidt “lost”, jeg er nemlig kommet i noget af et dilemma.

Jeg har fødselsdag lige om snart – 22. maj. Det glædelige ved at min fødselsdag ligger i maj er, at sådan en MGP-fan som mig kan holde fødselsdag/mgp-aften samtidig. OG jeg ÆLSKER det. Jeg er gigantisk MGP-fan. Jeg gør altid noget ud af festlighederne; stemmesedler, quiz har vi også haft et år – en quiz jeg i øvrigt sendte rundt på fællesmail på arbejdet, hvis nu andre ville have glæde af den (ingen svarede tilbage, jeg havde kun været der i 2 måneder, forestil jer det slag, auch!) – middag, Dannebrogsflag i sofaen så vi kan heppe osv. osv. Det er ligesom blevet min ting i vennekredsen at gå op i det her, selv om de egentlig ikke er fan – jeg kom faktisk til at grine lidt ad meget sød veninde, der foreslog, at hun da sagtens kunne holde det i år. You get the picture.

Forleden sagde jeg til A, at jeg nok ville holde vennefødselsdag den 26. maj. På MGP-aftenen. Han lød ikke begejstret – men det regnede jeg heller ikke med. Han er ret så ligeglad med MGP. Men lidt efter kom han i stuen til mig, han havde “desværre” en overraskelse til mig; billetter til Jay Z og Kanye, når de gæster Herning. Han havde købt en ekstra billet, så jeg også kunne komme med ham og drengene derover. ÅH det er sødt.  Og jo jeg kan da også godt lide Kanye/Jay-Z – i hvert fald hver for sig, har ikke lyttet så meget til Watch the Throne. Men har set Kanye et par gange  – det er denundelynemig noget af en fest. Men det er liiiidt langt væk… Og så meget fan er jeg ikke… Jeg ville fx ikke selv gide bruge pengene på billetten. Og det er også med A og hans drengevenner, som uden tvivl kommer til at have “the time of their lives”, og jeg kommer ikke til at være så gearet, når jeg ikke kender musikken..

Man kan altid holde MGP-fest. Der er endnu et show næste år. Og vores vinderchancer er ikke af betydelig størrelse – jeg forestiller mig en 7./10. plads.. Watch the throne er højst sandsynligt once in a lifetime i DK. Men. Jeg er jo ikke kæmpe fan.

… Nu ved jeg simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Hvad jeg altid gør; holde en mgp-vennefødselsdag, se showet (hvis DK vandt ville jeg græde snot, hvis jeg ikke havde set) og nyde en god aften i venners lag. ELLER tage med A+venner til koncert i Herning. LUKSUSPROBLEM, jeg ved det, det er et fjollet dilemma, jeg er så TOP priviligeret, skide forkælet faktisk haha! Men. Ikke desto mindre stadig i tvivl. Hvad ville I gøre?

15 kommentarer
 1. Det er jo her jeg æææææælsker Watch the Throne og ikke kan se hvorfor andre ikke gør det (kan du sige hele min familie og hele vennegruppen hader det!)
  MGP er fedt, helt enig, men du kan jo reelt se genudsendelsen morgenen efter. WtT sker formentlig kun den ene gang….
  Kan virkelig godt forstå dit problem, selvom det er luksus, men jeg stemmer på Kanye og Jay-Z…

 2. Altså jeg kan sagtens se dit dilemma, og så overhovedet ikke alligevel. Du kan også holde den fest næste år, og skidt da med hvis de vinder så kan du fejre det om aftenene. Også bare fordi han er SÅ sød, at tænke på dig og invitere dig med samt betale for din billet det er altså de færreste der havde taget én med også i betragtning af at han skal afsted med sine venner.
  Så jeg stemmer for, at du skal tage til koncert med ham. Selvom du ikke er så meget til musikken, bliver det jo den vildeste oplevelse !

 3. Du skal da helt sikkert holde den MGP fest.
  Han skal afsted med sine venner og have drengeaften, og tror lidt du måske kommer til at føle dig som “3. hjul” eller hvor mange de nu skal afsted.
  Han vidste jo godt, det var din fødselsdag den weekend og at du über gerne vil holde den MGP fest. Så hellere bruge aftenen hver for sig, men være 100 på, det bliver en fed aften – i stedet for én af jer skal gå på kompromis. Selvom jeg eeeelsker Kanye og Jay-Z, ville jeg stick to my MGP night (:

 4. Jeg ville mega meget blive hjemme og holde MGP aften!
  Så er I begge to sikre på, I får en fed aften – godt nok hver for sig, men så er der ikke nogen, der går på kompromis. Tvivler på hvor fedt det ville være at være til koncert med alle hans venner – der bare er helt pjattede med Jay-Z og Kanye. Og tror måske let, du kan komme til at føle dig som det “3. hjul”.
  Jeg stemmer helt klart for, du holder din MGP aften! (:

 5. Aaarh, den er altså lidt svær den der med at give andre folk billetter til ting (især når det er helt i Herning), fordi der jo ligesom er den der jeg-havde-planlagt-noget-andet-den-dag-faktor. Jeg synes du skal holde fødselsdag med glimmer og halløj lige som du havde planlagt 🙂

 6. Jeg ville tage til koncerten! Jeg ELSKER også Watch The Throne.. Men altså, du kan jo altid se genudsendelsen af MGP (det er selvfølgelig ikke det samme!) men du kan ikke se genudsendelsen af koncerten. Og så ryk din fødselsdag til weekenden før/efter 🙂

 7. Det er vist lidt for hard-core rap til dig 🙂 Sælg biletten for A og brug pengene på glimmer konfetti du kan smide op i luften til MGP hjemme i stuen.

 8. hahahah! du er simpelthen for sjov! men jeg stemmer for jay-z og kanye! (er selv kæmpe fan – så ville ikke kunne drømme om at blive hjemme for at se mgp i stedet for at hygge i herning!!) – du kunne evt også optage det store show og holde mgp-fødseldagshygge aftenen efter???

 9. Det er godt at I er ligeså uenige som jeg er med mig selv 🙂 Det bliver nok sådan, at jeg tager med til Watch the Throne-koncert. Som nogen af jer også siger, så kan jeg jo bare lave hygge om søndagen, når genudsendelsen er på fjerneren! Så må ingen af jer dog afsløre vinderen på dagen 😉
  Jeg er så heldig at have en sød kæreste, der gerne vil have mig med til sin drengekoncert. SÅ krydser jeg bare for at DK ikke bliver vinderen i år. Men det tror jeg nu heller ikke helt på i år “desværre”.
  I er sgu så søde sådan at kommentere, tænke og lige give jeres besyv med – selv på luksusproblemstillinger! Jeg er en heldig skid 🙂
  KH

 10. Hej damer – jeg har spurgt A om han VIRKELIG, VIRKELIG vil have mig med til koncert, og det vil han rigtig gerne. Så jeg tager med (McD-stop i Nyborg lokker også lidt, hæhæ) og så holder jeg fødselsdag for alle mine damer weekenden efter! I er gode, er I!
  KH – og god mandag lige om snart!

Læg en kommentar