Jeg lytter til: Ingrid Michaelson – igen

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Hs5PjSn1-iI?wmode=opaque&w=640&h=390]

Jeg har blogget om hende før, Ingrid Michaelson, HER og HER. Jeg synes bare, hun laver så fin musik, og så har jeg fået lov til at opleve hende varme op for en af mine ABSOLUTTE yndlinge Jason Mraz. A og jeg gik direkte ud efter koncerten og købte hendes lille CD i Vega’s foyer. Vi fik begge en autograf og en hilsen fra hende, da vi købte pladen – og på min tegnede hun endda en lille sløjfe i håret på en af coverets figurer, fordi jeg også havde sådan en i håret (det var dengang, dét var moderne). Hun virkede meget meget nede på jorden.

Hun har den klareste rene stemme, hun er topmusikalsk og spiller flere forskellige instrumenter. Men jeg forestiller mig, at man lidt skal være til den slags singer/songerwriter, før man kan lide det. Jeg er fan. Og så er det en meget sjov “paint”-musikvideo en eller anden fan har lavet, selv om det virker som om, han er gået lidt fast til sidst me de samme billeder hele tiden, ja ja. Er I blevet mere lune på hende?

5 kommentarer
  1. Fint nummer! Den kunne da godt komme i rotation på P3. De har jo lige haft Michael Kiwanuka, Im gettin ready, som Uundgåelig. Har I hørt den? Meget dejligt nummer!

Læg en kommentar