… Sådan kan man også komme herind!

… Jeg ville bare lige dele denne lille skøre søgeboks i min statistik med jer! Der er jo mange måder at komme ind på bloggen her på, Det kan jo være via BlogLovin, Facebook, mail-subscription eller også bare ved god gammeldags søgning på Google.

Jeg har virkelig set nogle sjove søgeord gennem tiden! En del af de skøre er dem, der søger noget frækt (og dem kommer der en god portion af hver dag); “mænd pik” og “danske tissemænd nøgen” – og min første tanke er “HVAD TROR DE OM MIG?” men så kommer jeg til at tænke på det gode gamle indlæg, det første indlæg jeg skrev som virkelig fik kommentarer “Nøgne mænd”. Jeg tror desværre, det vildleder nogen på Google, for det er vist egentlig ganske ulummert… Og så er der så dem der søger en “grim brite”. De må have fundet en herinde, siden de er klikket ind. Google works in mysterious ways!

Godnat kære piger…

9 kommentarer
  1. Haha, hvor er de gode! Det er simpelthen så sjovt at følge med i. Jeg fik en forleden der hed “symptomer på pest”… Lad os bare sige, at jeg ikke håber, personen fandt, hvad han/hun ledte efter! 🙂

  2. Hold da op – de tre sidste er da sjove, men hvem søger lige på det?! Gad vide om du kunne hjælpe dem der bare søgte help?? Det håber jeg 🙂
    /Camilla

  3. Ja “2531” topper min hit liste lige pt. Måske man selv skulle søge for at se hvad de finder på min blog 🙂 Har du set at jeg er kommet på eget domæne? Takket være dig fik jeg gang i bloggen igen – Tak 🙂 KH

  4. Hahahahaha!!! Ih, hvor jeg elsker sådan nogle random søgninger:D Den der fik mig til at grine højst var “grim brite”, LOLOLOL!:D Der findes godt nok nogle skøre mennesker på internettet:) Vil gerne se flere skøre statistikker i fremtiden;D

  5. Ahmen jeg fortryder næsten jeg ikke tog et billede forleden – der var den helt tosset! Det er så skægt, hvordan folk finder herind. Men i virkeligheden må det næsten sige mere om mig end om dem – for noget må jeg fange mig i nettet på Google, mindes nu ellers ikke at jeg har skrevet om grimme briter haha! Jeg skriver mig det bag øret, I skal ikke snydes for de gode grin!
    KH

Læg en kommentar