Tip: “This is not a romantic story”

I skal ikke gå i biffen i aften, I skal ikke leje film, I skal ikke sætte en dvd på – nej I skal tænde for TV2 klokken 21.00, hvor de viser en af mine absolutte yndlingsfilm 500 Days of Summer – hvis I altså ikke allerede har set den. Alligevel kan den faktisk godt tåle en gang til – i aften bliver min tredje i selskab med Tom og Summer. Hvis ellers jeg når så langt med min opgave i løbet af den næste time, at jeg kan tillade mig det. Det er den fineste historie, musikken, tøjet, stilen. Indiefeelingen. Zooey Deschanel og Joseph Gordon-Levitt er så quirky, og jeg krydser fingre for dem hele vejen igennem filmen, gang på gang, når jeg ser den.

Hvis I kan lide film som Juno, så vil I helt sikkert også kunne lide 500 Days of Summer. Og hvis I kan lide Gordon-Levitt, så skulle I også tage et kig på 50/50.

21 kommentarer
 1. Det er også HELT klart en af min yndlingsfilm. Jeg fælder en lille tåre hver eneste gang… den er virkelig god! 🙂

 2. Jeg elsker den! Også en af mine yndlingsfilm, og jeg skal klart se den i aften! Den er så fin 🙂

  /Anna

 3. Uden tvivl også en af mine yndlingser!! Scenen hvor Joseph danser, er på min top 5 over yndlingsscener fra film. Gets me everytime 😉

 4. Hvis bare man havde Zooey Deschanels gardarobe samt fine snehvide agtigt mørke hår og fik en date med søde søde Joseph Gordon-Levitt så var verden perfekt;) Filmen er skøn og da jeg så den, tænkte jeg at det var første gang en film rigtig viser kærligheden fra en fyrs forelskede og lyserøde vinkel, unikt!! I serien “new girl” hvor Zooey er hovedrollen, udfolder hun forsat sin søde stil og perky humor, til dem der vil ha mere, og ellers også hendes band “she & Him” 🙂

 5. ÅHR det gad jeg også godt – især garerobe-delen! Jeg har også for nyligt købt New Girl på AppleTV, så jeg er godt i gang med at udvide min mentale garderobe med Zooeys beauties 🙂

 6. Havde egentlig besluttet mig for at jeg ikke skulle se den i søndags, fordi jeg næsten lige havde set den.. Men så kunne jeg ikke lade være alligevel. Det er bare en rigtig god film, der godt kan ses MANGE gange endnu! 😀

 7. Sad lige og læste dine filmanmeldelser igennem og blev helt forskrækket over hvor ens filmsmag vi har:) Må da vist lige få anskaffet mig 50/50 som er den eneste på listen jeg ikke har set… og lige et spørgsmål; er Tarzan Mama Mia mon også din yndlingsbarndomsfilm? Gode tanker og et forsinket fødselsdagsflag din vej 😉

  ps. 500 days of summer er set +10 gange herhjemme og tror måske liiiige den kommer på som godnatfilm i aften

 8. Haha, det ER også nogle gode film, jeg har med (det synes jeg jo i hvert fald selv ;)) Jeg tror min yndlingsbarndomsfilm er Tøsepiger – kan du huske den? Men Tarzan Mama Mia er også verdensklasse 🙂 Tusinde tak for din fødselsdagshilsen kære Josefine – jeg havde en vidunderlig dag!
  … Håber du endnu engang nød 500 Days, den bliver jeg altså heller aldrig træt af. 50/50 må du se – den er ikke ligeså feel good(and bad) som 500 days, men Gordon-Levitt er bare god!
  KH

 9. Fantastisk film! Zooey Deschanel er suveræn i den rolle.. Har du lyttet til musikken fra 500 Days of Summer? – nemlig også virkelig GODT..

 10. Jeg har faktisk ikke lyttet til musikken uden filmen, men A og jeg har godt talt om, at det er lækker musik. Lidt indie som i Juno. Lige os. Tror også Zooey har haft noget at skulle have sagt. Hun er jo ret musiksej! Må finde musikken, tak for tippet! KH

Læg en kommentar