Dagens: Birds flying high

Shoes – Topshop // Trouser+top+necklace – H&M // Leather jacket – Zara // Clutch – Pieces

WAUW jeg fik den vildeste lagkage hjemme hos min far i dag – triple chocolate lagkage! Jeg har lagt et billede på instagram, så hvis I ikke er med dér, så må I hænge på til Ugen der gik søndag, den var for vild! Sig til hvis I vil have en opskrift, jeg har også kogebogen stående. Jeg har ALDRIG måtte give op undervejs i et stykke lagkage, men denne her slog fuldstændig benene væk under mig, den var TOP lækker, men også mega heavy! Virkelig en sag for chokoladeelskere, I tell you! – For resten fortæller jeg lidt nærmere om min fars gave fra os senere!

A knipsede et par billeder, inden vi satte os til kagebord, og tjek lige det ene med bagdelen – ikke super klædelig vinkel, hæhæ, men det siger virkelig meget om hvor meget en kamp det kan være at have en fashion dog med på billederne. Det er katten knurme ikke altid hun er oplagt, men så må hun tvinges hehe… Tjek os hvordan jeg råber efter hende i første kollage – hun er virkelig et vidunderligt lille piece of work! Men A er altid så god til at få mig til at grine, når han tager billeder, og det elsker jeg. Altså at han er god til det. Jeg tror generelt, jeg går rundt og smiler meget herhjemme. Hvis ikke af A, så af Frida, jeres kommentarer på bloggen eller et virkelig godt stykke kage. La dolce vita på alle tænkelige måder!

Og hey! Bloggen havde halv årsdag i går, og jeg vil lige dele statussen med jer, for det er den undelynemig gået stærkt på det sidste, så hvis vi har tager den fra Torben af, har:

… 100.992 klikket sig ind forbi siden start!

… Jeg postet 386 indlæg

… Jeg delt og fået 2.247 tanker med og fra jer på de forskellige indlæg

… Fået alt imellem 30 og 3.327 views på en dag

… Bloggen lokket 426 læsere til at hænge på som følgere

… Systemet fanget 926 spamkommentarer om alt fra Viagra til dyrecirkus

Jeg tror så absolut godt, den lille blog snildt kan klare et halvt år til – så håber jeg, I hænger på!

8 kommentarer
 1. Hvor er det fedt med bloggen! Tillykke 😀
  Og nu vil jeg drømme om den der chokolade-lagkage. Har nok allerede planlagt (uden at have set hverken kagen eller opskriften eller smagt den) at den skal være på menuen til min fødselsdag … i september! Yes, lang ventetid der.
  Glæder mig til at følge dig og bloggen i fremtiden 🙂 Held og lykke i hvert fald!

 2. Jeg hænger på – jeg er også en af dem du ikke kan slippe af med 😉 Det er bare gået så hurtigt med din blog – STORT tillykke med det!
  Dine billeder er helt fantastiske 🙂
  /Camilla

 3. Hvor er du bare fantastisk smuk, når du smiler 🙂
  – Og tillykke med bloggen! Synes det er en god portion at have opnået på et halvt år, så det skal du virkelig være stolt af!

Læg en kommentar