Dagens Hawaiian print part 2

Sneakers – Adidas // Shorts Maarten van der Horst for Topshop // Blouse – COS // Cardigan – Benetton // Leather jacket – Zara

Jeg er så monstertræt i øjeblikket, jeg ved ikke rigtig, hvad der gør det. Måske lidt meget om ørene? I skal have resten af billederne fra i går – jeg gik direkte i seng, da jeg kom hjem fra tøsehygge. Og her er de skøre shorts altså – jeg er sikker på, at det er nogen man enten ELSKER eller HADER. Jeg er mega vild med det print – farverne er så klare og sommerlige, og læg lige mærke til, hvordan de nærmest fungerer som camouflage nede i baggårdens have haha!

Kvaliteten er virkelig lækker og kraftig (måske bliver de en anelse til sommer) og så er jeg vild med, at de både duer til sandaler og strand med en tanktop, men også til heels og en silkeskjorte.

Har I set billeder fra H&Ms kommende Water Aid-kollektion? Det er lige noget for jer, der er tossede med det print!

Nu vil jeg smutte ud af døren; jeg skal til seminar med arbejdet, direkte til middag og fest i aften, og så er det jo egentlig fredag i dag lidt ikke? I hvert fald har vi jo fri i morgen, og dér vil jeg læse alle jeres vidunderlige lykønskninger igennem og svare på shorts-spørgsmål fra i går! Må I have en dejlig, dejlig mini-fredag!

12 kommentarer
 1. Du vokser på mig (lyder så meget sejere på engelsk!)… Du er finurlig og ligefrem og jeg elsker dig evigtglade smil. Ingen tvivl om, du er dig selv helt ind til knoglerne 🙂 Og så er jeg lidt halvmisundelig på din karriere som “talent”. Det er en verden, jeg godt kunne tænke mig at lære at kende indefra. Men sådan er der jo så meget, og man må jo arbejde for sagen 😉 Okay, en sludder for en sladder… Det bli’r nok ikke den sidste fra min side 😉

 2. Jeg har taget mig selv i ikke at ville kommentere på dine fantastiske indlæg de sidste mange dage – tænkte min kommentar ville falde ind i mængden med alle de rosende ord der flyver omkring. Og det er jo velfortjent!!
  Men så tænkte jeg nu – sådan skal det jo ikke være. Du bliver jo (forhåbentlig) glad for hver og en kommentar. Så selvom der er mange andre der skriver, så kan jeg jo stadig også give dig ros – for du gør det fandme godt (man må godt bande når det er mini-mini-fredag)!
  Du er så glad og positiv hele vejen igennem, og det smitter virkelig af på den anden side af skærmen. Det virker som om du er helt dig selv og virkelig hviler i dig selv og det du laver. Det er simpelthen så inspirerende!
  Og det var altså bare det jeg ville sige; tilslutte mig det rosende kor herinde 😉 Så fortjent!

 3. Hvor er det et fedt sæt! Shorsene er virkelig fede og meget anderledes! Lidt ovre i ” så grimme at de er TO DIE FOR” – typen. Og der er godt i min verden. Rigtig godt 😀

 4. Tak Laura – det er jeg rigtig glad for at høre! Jeg skulle arbejde med, hvordan jeg kunne have dem på på arbejde også med strømpebukser og sådan, men jeg er glad for du kan lide det!

 5. Jaa jeg er også så glad for dem – de fremkalder virkelig alt muligt i mig “føj-de-er-grimme-men-virkelig-på-en-skæg-måde”! Herligt når et stykke kluns kan få mig til at tænke så meget forskelligt 🙂 Jeg er GLAD for du kunne lide stylingen, Bettina!

 6. Haha – det kender jeg godt, det der med udtryk, der bare bliver skøre på dansk – men jeg er VILD med det her, Katrine 😉 Og så bliver jeg lidt lun i kinderne, når jeg læser resten af din kommentar – tak altså. Det bedste jeg ved i hele verden er et smil. Det kan jeg virkelig godt lide. – og når det kommer til Talenttilværelsen, så er det absolut opnåeligt, næste år når de søger nye, så kan du bande på, jeg nok skal fortælle højt og bredt om det 😉 – kom endelig med flere kommentarer 😀

 7. Ved du hvad Laura, det har simpelthen været så overvældende med al den hjertevarme, der har været herinde. I sådan nogle tider er det bare om at gemme dem omme bag i hovedet – eller som min farmor altid siger “som perler på en snor”, så jeg kan hive dem frem, når det lige kniber 🙂 Jeg er blevet så glad for hver en kommentar.
  – også din! Jeg sad til middagen i går, da jeg læste den, og jeg var simpelthen nødt til at vise den til sidedamen, jeg blev så glad, kender du det? Hun var nødt til at forstå, hvorfor jeg sad med et smil til op over begge ører og klukkede for mig selv 🙂
  Det er vidunderligt, hvis min glæde smitter lidt igennem sådan en skærm – hvis den kan det på nogen måde, så er jeg dobbeltglad.
  TAK for din skønne kommentar, Laura, den er kommet på snoren 🙂 KH

 8. Haha du har så meget ret Anne Sofie, det er nøjagtig den måde, jeg føler for dem – too grimme to die for, haha, jeg kunne ikke have sagt det bedre. De kommer til at være klistrede til benserne til sommer 😀 Jeg er GLAD for du kan lide sættet! KH

Læg en kommentar