Dagens: Mit favoritsted i KBH

Sneakers – Adidas // Jeans – Levi’s // T-shirt – COS //Jacket – H&M Trend // Necklace – ASOS

Efter 1,5 kopkage og en pæn portion tiramisú – hver – tog min søster og mor hjem. Nårh ja, jeg nåede også at få min første dans nogensinde med min niece – knap 1 år gammel og tosset med “World-of-our-own”-Westlife – meget apropos. Det tegner godt, hun har allerede lovet mig en dans til sommerens bryllup. Jeg glæder mig. Utroligt som jeg kan elske sådan et lille væsen. Jeg glemmer aldrig, da min søster fortalte, hun var gravid. Nøj hvor jeg græd, græd, græd. Det er meget stor lykke. At blive moster, at få lov til at gøre alle de tossede ting som mor og far ikke gider. Jeg elsker det og glæder mig hver dag over, at hun bliver større. En dag er hun stor nok til, at vi kan holde sleep over og snakke om drenge og flette hår. I virkeligheden skulle man også have en Søster Dag – har den bedste søster i verden (i hvert fald i min verden) – eller bare en Familiens Dag, så jeg husker at dobbeltværdsætte sine kæreste. Jeg er virkelig et familiemenneske, og jeg glæder mig sådan over hver dag at have en familie omkring mig, der passer på mig.

Men det sukker forsvinder jo ikke af sig selv, så da A kom hjem gik vi tur ved søerne. Mit allermest yndlingssted i København. Det føles som A’s og mit sted, men jeg tror også det er alle mulige andres sted. Det er fint. Jeg kan godt dele 🙂 Især lige nu er søerne så smukke, bladene, græsset, blomsterne, alting er så sart grønt. Og Frida elsker det. Og så elsker hun også alle de hurtige løbere, som hun kan spæne efter i fuld firspring.

10 kommentarer
 1. Hvor er det bare nogle fantastiske billeder!!
  Mine bedste veninde fødte for en måned siden, og jeg skal være fader – det er godtnok også lige til at tude over – sikke en ære!!
  Jeg er bare så lykkelig over det, og kan slet ikke vente, til at jeg skal være den seje tante, som er meget sjovere end hendes forældre! 😀

 2. Søstrene Grene lancerede for et par år siden en ‘Søsterdag’, se evt. mere her: http://www.facebook.com/sosterdag.

  Det er den 26. maj, så er der ikke længe til – her burde du hygge dig med din søster. Men jeg vil nu til en hver tid påstå, at jeg har verdens bedste søster 😉

 3. Åhh jeg har også verdens dejligste niece på knap 2 år. Hun skriger MOSTER når hun ser mig, og så smelter hjertet især når det bliver efterfulgt af et kram. Imens jeg savner hendes strit ører og evig spørgen “Hvad er det?” kan jeg glæde mig til at jeg inden månedens udgang bliver moster igen. Denne gang til en dreng, så nu bliver min lille niece lige pludselig stor(søster)

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

 4. Tak Marie, det siger jeg til fotografen A – så bliver han glad 🙂 ÅHR hvor er det stort at du skal være fader, det må man gerne tude lidt over, det er en kæmpe ære 🙂 OG som du selv siger – det er den bedste anpart man kan have i et lille væsen at være moster/tante, for så kan man få lov til at lave alt det tossede og holde hemmeligheder med de små 🙂

 5. Hvor er det bare fint! Jeg var faktisk også i Søstrene Grene i går, hvor jeg så det på en plakat – det burde være mere officielt, søstre er de bedste 🙂 … Og jeg vidste godt det var risky at sige jeg havde den bedste søster hehe!

 6. ÅHH Michelle-Marie, det er den største glæde altså, hvor er du heldig at have sådan en fin niece og hvor skønt I er tætte 🙂 STORT til lykke med familieforøgelsen, så skal du dele din kærlighed med to dejlige unger 🙂 KH

 7. Den fine, fine jakke – gammel eller ny? Kan man være så heldig, at den kan findes i H&M-butikkerne endnu?

 8. Uhh jeg har hapset den fra Trend på Amagertorv – du ved den store H&M på Strøget – for en lille måned siden. Da jeg hapsede den hang der 3, jeg har ikke set den siden. Men man kan jo være heldig og få en retur i butikken eller at der hænger én i en af de andre H&M’ere? Pøj pøj 🙂

Læg en kommentar