Dagens: Slapperbuks

Sandals – Marni x H&M // Jeans – Diesel // T-shirt+sunglasses – Zara // Knit – Benetton //

Scarf – DIY // Bag – ParadIS // Dog – Frida

Jeg har lagt mærke til en fjollet tendens her på bloggen; hver gang jeg viser et dagens, så er det stadset op på vej til festlige lejligheder. Og sådan ser jeg måske ud i 5 % af tiden, resten af tiden er jeg tjilleren. Som for eksempel i lørdags; sanduller og jeans (og is i den ene hånd og en hund i den anden).

I øvrigt vil jeg gerne give et shoutout til boyfriendjeans – måske verdens bedste jeans? Hængerøv men på en helt i orden fashionabel måde, hvad mere kan man ønske sig? Næste gang lover jeg et fuldt opladt kamerabatteri, så “se-mig-lige-fra-denne-her-side-og-så-denne-her-side”-photoshoot forløber over mere end fire billeder. Det gør selvfølgelig udvælgelsen ganske nem et så spartsomt udvalg.

6 kommentarer

Læg en kommentar