Dagens: Sports wear

Sneakers – Adidas // Shimmersocks+Shirt+necklace – COS // Shorts – Oysho

Kan I huske de der sportsshorts, jeg købte i Rom? Jeg har haft dem på i dag for første gang og var egentlig ret tilfreds med dem. Hvis man tænker bort fra de kroniske klæbrige balder jeg har haft hele dagen pga. det skøre stof altså. Jeg fik den fineste skjorte af Bedste Ven B i går i fødselsdagsgave – normalt er jeg rimelig emsig med at vaske mit tøj inden jeg bruger det (aner ikke hvad der kravler i nyt tøj af stride kemikalier) men jeg kunne ikke dy mig med denne sag. Den er så fin, synes jeg. Og så fungerede det fine transparente fint sammen med sportssølvshorts. Hvis jeg selv skulle sige det. Og så havde jeg endda matchet sølvet i strømperne, der også sølvglimtede. Ahmen der er ikke et øje tørt.

HVOR ER DET FEDT at jeg ikke er den eneste, der lyver (bare lidt)! Åh hvor har jeg grint af (med) jeres tanker i dag, som de er tikket ind. Men en tanke retur på både alle de dejlige fødselsdagshilsner og løgnagtige tanker må vente til i morgen. Jeg er nemlig blevet straffet. Da jeg kom hjem fra bif her til aften, tænkte jeg, at jeg lige skulle have et lille slice af den overpricy jordbærtærte, jeg købte i Lagkagehuset i går. Lækre leftovers. Troede jeg. 15 minutter efter indtagelse lå jeg med hovedet i tønden. What are the odds? Er det cremen? Er det marcipanen? Er det jordbærrene? Er jeg allergisk over for jordbærtærte?? Alt for mange spørgsmål. Alt for få svar. Jeg trækker dynen over hovedet nu og gemmer mig (og det er ikke en løgnhistorie for at slippe for at svare jer). Vi ses i morgen.

(Lige lidt props til fotografen B (som i Bedste Ven(med-parentes-i-parentesen-i-parentesen)) der har taget billeder både i går og i dag, og som altid får mig til at grine)

13 kommentarer
 1. Ej, hvor ville det være intet mindre end fuldstændig forfærdeligt at være allergisk over for jordbærtærte! (:
  P.S.: det er nogen rigtig fine billeder synes jeg, de har en dejlig stemning!

 2. Rimelig lækre stænger der! Og vil lige fortælle at jeg er gået hen og blevet rigtig glad for din blog. Jeg er egentlig ikke så vild med blog-universet generelt (det er en historie i sig selv), men er alligevel blevet lidt afhængig af et par stykker, hvilket jeg er vildt irriteret over 😉 Men din er bare meget mere nede på jorden og humoristisk, nærmest også lidt “hyggelig”. Og din blog er ikke en jeg ville være flov over at sige jeg fulgte med i 🙂 Og hvor er det i øvrigt befriende at der ikke er reklamer og annoncer over det hele! 😀

 3. Tak Laura 🙂 Det er B’s skyld, hvis de er gode! Jeg testede alligevel den sidste rest jordbærkage i går – jeg kunne slet ikke døje tanken om at jeg ikke kunne tåle kagen, og jeg kunne berolige mig med, at det ikke var jordbærkagen, der gjorde mig dårlig 🙂 PHEWHA!

 4. Haha tak Helene, blege selleristænger, men hvis de er lækre på trods, så er jeg GLAD 😀 Og sikke en dejlig kommentar at læse – jeg er møgglad for at være endt i den lille eksklusive skare, det er da et KÆMPE kompliment, tak for det kære Helene 🙂 Hav en vidunderlig dag!
  KH

 5. Eeeej, skulle liiige til at komme med en masse cool (arh…) levnedsmiddelshygiejne-info, men så var det sgu alligevel ikke tærten der var skyld i bræk:D Nå, men jeg er glad for at du kunne spise resten af tærten uden sygdom;) Lagkagehuset har været lidt i pressen ang. sure smiley’er osv og det er især de koldthåndterede produkter som man finder noget (læs: mikrobiologi) i;D

  Nu til noget helt andet: Blege stænger FTW!! Bliver selv kaldt feta-ben (wah!), og jeg er SÅ træt af at folk altid bruger mig som “kontrolperson”, som i “hvor meget farve har jeg fået i dag af at ligge ude og stege i flere timer”, og så kommer de hen med deres brune arm og sammenligner den med min blege:( Hvorfor går folk så meget op i at være brune??! Bevares, det er da pænt, men hvorfor er blege mennesker ikke lige så pæne?:( Det er det eneste jeg hader ved sommeren.. Det der kulør-paranoia.

 6. ÅÅÅÅÅHHHH det kan mit hjerte næsten ikke bære; det må du simpelthen ikke fortælle mig, jeg ælsker Lagkagehusets kager… Næste gang vil jeg sidde og stirre efter levende væsener i jordbærkagen æv æv æv! Hvorfor sker det så tit, at kæder bliver “ofre for deres egen succes”? Det er jo min yndlingskagedealer…

  Fetaben haha, hvor er det dog et herligt ord! Og den med at agere kontrolperson – don’t I know it! Mine arme bliver som oftest brugt, og når jeg så lægger dem på disken sniger der sig altid et “… og sikke med hår også, hva’?” Kulør-/behåringsparanoia må stoppe. Nu! Mine ben er blege, jæs, men hvis de på nogen som helst måde skal tage kulør til sig, så skal de jo altså luftes i det fri! Pt. tror jeg dog mine ben er så blege, at de fungerer som teflon for solen… Ja ja, jeg giver det sommeren over – og hvis ikke jeg når det; fred være med det 🙂 Hurra for feta!

 7. Haha, sowwwy! Hvis det trøste kan lidt, så elsker jeg også deres kager og spiser dem også tit:D (læs: næsten hver dag) Så hul i det! Bare tjek deres smiley’er engang i mellem;) Speaking of dårlig egenkontrol, så tjek lige denne video —> http://www.lorry.dk/arkiv/2011/10/17?video_id=59333
  Ham bageren er bare så syg i bøtten at det er sjovt:D Så undgå hans bageri for alt i verden!

  Ja, der er endda også en lille sang til fetaben, hvor man synger “fetaben” i stedet for “Spiderpig”;)
  Haha, årh den med abearmene kender jeg OGSÅ alt for godt! Da jeg var yngre, var jeg faktisk så ked af hårene på mine arme at jeg barberede dem(!) én enkelt gang, og så blev det bare meget værre. Da jeg blev ældre blev jeg heldigvis mere ligeglad, men det var sgu ikke sjovt at være så opmærksom på det som tween:/ Jeg opretter sgu snart en gruppe på Facebook som skal hedde “Fetaben, furry arms & fabulous”;D.

 8. Jeg bliver ved med at læse det som fet-aben haha, det er da helt tosset! And don’t tell me about it – jeg voksede armene i en periode og det føltes fantastisk med helt glatte arme, men kors et vedligeholdelsesprojekt – det holdt vist til to omgange. Så gad jeg ikke det, hvis ikke du allerede har læst om hår her på bloggen, så kan du læse det her indlæg: http://rockpaperdresses.com/2012/03/20/cathrine-hende-med-abearmene/ Count me in som medlem nummer to af “Feta-ben, furry arms and faboulous” 😀

  Shiiiit hvor er han slem! “hvad mener du med det…?!” Ahmen altså, hvad skal vi dog stille op? JOW bage selv 😀

 9. Haha, ja han er helt væk:D
  Uh, skidegodt indlæg!! Jeg er ny læser, og har ikke haft tid til at gå alle dine indlæg igennem meeeeen jeg skal nok pløje dem alle sammen igennem en dag:D
  Dedicated, yo!

Læg en kommentar