Dagens: Watch the Throne

Sneakers – Adidas // Shorts – Levi’s // Top – H&M

Det var slet ikke meningen, der skulle blive så stille herinde. Men det blev der lige pludselig. Jeg har været meget travl med et lille projekt herhjemme – som I får lov at se senere – og så har jeg lige skulle lidt mere oven på efter en god gang forkølelse, inden vi tog mod Herning i går til koncert. Koncert med to at hiphoppens største kanoner; Jay-Z og Kanye West – derfor også mine håndtegn, som jeg har øvet mig meget i. Hele 4 timers køretur til Herning. MEN hold nu op hvor var de gode! De er virkelig stjerner i verdensklasse! De er dælme gode. Og vi stod perfekt! Kun to meter fra Jay-Z da han gik på. Jeg tror endda jeg fik øjenkontakt med Kanye. Det bilder jeg mig selv ind. Hvis I aldrig har været til hip hop-koncert, så skulle I tage at prøve det. I hvert fald Kanye West eller Jigger man! Jeg har nu været heldig og se Kanye to gange – han er fuldstændig elektrisk på scenen og får publikum op over kogepunktet. De tre kære fyre jeg var med til koncerten havde I hvert fald gennemblødte t-shirts – jeg klarede det nu også meget godt selv, ad!

Hvad katten gik der galt i går i MGP? Jeg havde hooket mig op med en dejlig veninde, der sendte mig statusopdateringer undervejs! Jeg havde skudt en Top 5 til at bestå af blandt andet; Danmark, Sverige og Rusland. Men at det skulle gå så galt for Soluna? Det havde jeg ikke set komme. Jow den var en smule kedelig – det tænkte jeg før semifinalen i tirsdags, men efter DK’s deltagelse i tirsdags, hvor de andre lande var rimelig sløje generelt set, så tænkte jeg, vi lå rigtig lunt i svinget.

8 kommentarer
  1. Jeg tror at den skæve placering for Danmark skyldes, at vi var en af de eneste sange, som ikke rigtig havde noget sceneshow – og det er der mange som går op i, når de skal stemme. Synes slet ikke pladsen var fortjent, men igen – der skal jo være tabere og vindere og denne gang, der blev Danmark desværre nummer chok. Håber bare, at DR tænker over det til næste år, når de skal udtage sange til MGP 2013, sådan vi kan rocke Sverige omkuld 😀

  2. fedt med koncert!:) ja havde også set dem i to 5..trods sangens lidt stille beat..tror vi må lige lave et mere up to beat nummer next time

  3. Jeg tror, du har helt ret – der skal nok lidt mere knald på.. Eller bare mere sceneshow som Debbie også nævner.. Italien var også til den stille side – sceneshowsmæssigt og stemningsmæssigt med deres akustiskprægede Amy Winehouse-kopi, og det var meget fint! Men det er også så svært at sige, hvad der lige hitter dét år.. Synes generelt, der var meget godt med i år. Meget partymusik. Men jeg forstår ikke nummer sjok-placeringen. Sidder og ser genudsendelsen og nu er Danmark på. De er altså gode! Men lidt fladt ind i mellem to partynumre..

  4. Du har ret Debbie – det blev lidt fladt ind i mellem alle de der partynumre… Der skal være lidt mere knald på. Især nu hvor mange af balkanlandene faktisk er ved at være skarpe.. Jeg synes niveauet bliver bedre og bedre – og alle de der sommer-sol-og-Alanya-paraplydrinks-hits, de er jo lette og fordøjelige og passer lige til årstiden.. Men Sverige var dælme også gode! Jeg har hørt Loreen mange gange den sidste uges tid… Det var dance – men ikke på Alanya-måden. Der var noget mysitsk over hende, ahmen det var velfortjent. Men absolut ikke velfortjent at vi fik sådan en kedelig placering. Det havde jeg sgu ikke troet. Soluna sang knivskarpt!

  5. Heeey 😀 Jeg var også nede og høre de to gutter i Herning – og hold nu kæft hvor var det vildt – fra start til slut! Har næsten aldrig oplevet noget lignende 😀 Og mht. sved – you’re not alone … eoooooow der var dælme hot hot hot derinde 😀

  6. Så meget! Det var den vildeste oplevelse! Så stort! JEg så ham desværre ikke i tivoli, grundet skanderborgfestival 😀 men min kæreste var inde og høre ham, og roste ham til skyerne, så jeg kunne ikke andet end glæææææææde mig max 😀

  7. Ahmen de var for vilde, det var de dælme – de har også scoret 6 ud af 6 i Politiken! A er klar til at tage til Malmø i morgen igen, hvis ikke det var for eksamen 🙂

Læg en kommentar