Detaljer: Hawaii

Wauw med varme lykønskninger fra jer – jeg har sagt det før, I er de mest postive og sjove og dejlige læsere, jeg kunne tænke mig! Jeg glæder mig til at læse dem alle sammen igennem igen senere og ligeså meget til at svare jer!

Jeg er på vej ud på arbejde for at få lavet endnu flere dummy’er – der bliver fuld knald på de næste to ugers tid. Senere skal jeg se nogle af mine gamle studiepiger – pølse-oste-bord, hvad mere kan man ønske sig? Men derfor er jeg også fin i tøjet – jeg er trukket i Hawaiiprint og føler mig ret festlig på sådan en tirsdag! Flere billeder coming up! Nyd solen og vinden i træerne (fjollede iPhone forslog tæerne, så os lidt vind mellem dem).

10 kommentarer
  1. Hvor er disse dejlige shorts fra? 🙂

    (Jeg mener, at du har nævnt det før, men kunne ikke lige finde posten)

    SKØN (!!) blog du har dig !

  2. Tak tak tak Kathrine – det er jeg glad for du synes – altså at bloggen er skøn! Herligt 😀
    De er fra Topshop og du kan hapse dem lige her: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=5425080&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=484019&parent_categoryId=459528&pageSize=20

    De er dog lidt små i det – jeg plejer at være en 36 i bunden, du ved, men har taget en 10’er her og de sidder til – men pænt 🙂 Kvaliteten er MEGA lækker!

Læg en kommentar