Detaljer: Pretty biiiird


Maj er den bedste måned i mit år; vejret plejer at være det smukkeste og et glædeligt gensyn med naturens grønne blade – i år er “plejer” åbenbart gået i hi hvad angår vejret. Det er også i maj at det internationale Melodi Grand Prix løber af stablen – I ved, jeg er fan. Og så er det også i maj, at jeg får lagkage tre weekender i streg; min lille lækre niece har fødselsdag den 27. maj, jeg har den 22. maj og min far har i dag den 17. maj. Trip trap træsko. Jeg er på vej hjem til min far as we speak for at fejre ham. Min søster og jeg har fundet på sådan en hyggelig gave til ham, den fortæller jeg om senere, for måske nogle af jer også kunne bruge idéen!

I får også et lille glimt af detaljerne for i dag, et lille glimt af fuglene! Når jeg kommer hjem i aften får I flere kig på dem!

2 kommentarer
  1. Vil gerne lige “klage” til en vis Ramasjangmedarbejder – synes godt I kunne reklamere vildt og voldsomt, når I sender film fra min barndom. Fandt først ud af at I sendte “Bøgernes Herre”, da der var tyve minutter tilbage…. Er ulykkelig helt ind i hjertet! 😛

  2. Haha, det er jeg den undelynemig ked af Victoria! Og endnu mere ked af, at jeg ikke selv har været opmærksom på at få den set! Det er virkelig også en favorit hos mig – den var MEGA spændende og mega uhyggelig på samme tid, men giv den et par uger, så bliver den sikkert genudsendt, hvis jeg kender kanalen ret 😉 KH

Læg en kommentar