Benhårdt at lave børneradio

Godfrokosttid ladies ( og et par herrer)!

Jeg ville lige hurtigt stikke hovedet ind – I har støttet så fantastisk op omkring Børneradio-projektet, så I får lige en status, så I ikke venter forgæves. Vi har nemlig udskudt premieren på programmet med en uge. Vi har simpelthen været for pressede på tid og ikke haft tid til at øve nok. Det har virkelig lettet trykket med et pusterum. Jeg kun virkelig godt mærke, at vores nerver var nedslidte i går. Vi er nået til det punkt, hvor der efter hver prøve bliver slebet nogle ordentlige kanter af, og det giver selvfølgelig rum til misforståelser og uvenskab. Vi skal også lige lære hinanden at kende. SÅ på fredag den 8. juni kl 15.00 går vi altså i luften med Benhård Børneradio.

Jeg vender tilbage senere; jeg skal vise jer alle mine lækre fødselsdagsgaver OG så har jeg også en masser dejlige latinotanker fra jer at svare på.

2 kommentarer

Læg en kommentar