Dagens: Cobolt

Shoes – Topshop // Stockings – H&M // Jumpsuit – Kling // Leather Jacket – Zara // Belt – Nelly

Et træt hoved og hår sidder på de der skuldre, det kan jeg se med det ene øje! Klokken er 00:46, langt over sengetid og A er også gået i seng. Men der har været temmelig stille i dag, så derfor tænkte jeg, at I lige skulle have et indlæg på falderebet. Endnu en omgang Børneradio blev sendt – det er så fantastisk at se jeres kommentarer (også dem på Instagram!). Siger jo stolt til drengene, hvis vi får en mail med et af jeres navne på “HENDE KENDER JEG!”.

Jeg plejer egentlig at være meget glad for det der jumpsuit, men i dag synes jeg egentlig, jeg ser så kort ud. Kender I det? Når man har gået med et stykke tøj mange gange, man er egentlig glad for det, indtil man lige får set sig i spejlet eller nogen pointerer, at det måske ikke er det heldigste? Anyways havde jeg parret den med mine meget 90’er inspirerede strømpebukser med glimmer og roser på. De minder mig meget om Guns’n’Roses logoet. Men man får knæ i dem! Hvad sker der for strømpebukser med knæ i? Jeg spørger bare!

I øvrigt er min bestand af seje strømpebukser ved at være på lavpunktet. De holder typisk ikke meget længere end et par gange på mig, selv de dyre. Så hvis I har en webshop eller et godt tip inde i byen til, hvor man kan hamstre mønstre benbeholdere – så sig lige til! ELSKER jeres tips!

… Sov godt og drøm sødt. Om kager og hundehvalpe og sol og sand mellem tæerne.

14 kommentarer
 1. Arh strømpebukser med knæ – hvorfor laver de dem? Og hvorfor viser de der ikke på den der tegning der altid er på emballagen, de ku de da godt gøre!
  Jeg synes ikke den er kort – før jeg læste teksten men bare så billederne, tænkte jeg “den er altså pæn”, så nej ikke for kort i min mening, og sikke en fantastisk farve!

 2. Jeg har lige kigget på det mærke “Kling” og nøøj hvor de har nogle fine og billige ting. Du ser btw. virkelig godt ud i den farve, slet ikke kort.

 3. Hvad sker der for knæ i strømpebukser?! Det er ligesom hængerøv i leggings, Korte ben?? det kender jeg – hver evig eneste dag 😉 Jeg syntes nu ikke du ser så kort ud, du har jo også ret lange og flotte ben.
  Med hensyn til kommentarer i radioen, blev jeg vildt glad og fik det der sug i maven, da du læste min optur op – det var fedt 🙂 Optur der gav optur 😀
  /Camilla

 4. TAK Trine, det var dejligt at høre, nogen gange kan man godt se sig lidt skør på nogle ubetydelige ting 🙂 Det er sådan nogle fine ting – og kvalien er faktisk okay. I hvert fald på denne her ene sag!
  KH

 5. Haha, ja hvad katten er det for noget? Er det designet af mænd eller hvordan skær den? Nogen gange kan man altså også selv gøre det værre ved at vælge en skør skæring. Men godt hvis det bare er mig, der har set mig sur på den korte fornøjelse 😉

  Hihi, send flere beskeder – det er så hyggeligt! FANTASTISK med al den støtte!
  KH

 6. Ja jeg begriber det heller ikke? Mine knæ bliver da i hvert fald ikke tykkere hen ad dagen. Måske de bliver det med tiden? Tyngdekraften you know? Men så må de da skrive “years 65+” hvis det skal være sådan! Jeg er også glad for den farve. Eller egentlig alle farver, men denne her er så elektrisk, at den lyser op 🙂

  Tak søde Maja!
  KH

Læg en kommentar