Dagens: Dåb

Heels – Marni X H&M // Stockings+clutch+skirt+necklace – H&M // Shirt – COS // Leather jacket – Zara

NU sidder jeg her bag skærmen efter flere dagens lunken (/fraværende) blogging. Jeg har haft den skøreste weekend med noget at rive i hele tiden –  den vildeste torsdag/fredag med eksamen og radiopremiere, morgenmad hos min mor og havearbejde hos min søster lørdag, barnedåb i dag. Og det er også her mit kluns er fra. Jeg havde lidt panik foran skabet, meget af mit gode tøj lå til vask – kender I det? Det lykkedes at blande nogle gamle sager med noget nyere med et ok resultat.

Det var en lidt anderledes dåb; vi var i Apostelkirken på Vesterbro, der blev prædiket på dansk/engelsk/farsi, og så talte præsten i et væk. Og alle fadderne skulle lægge hånden på det søde dåbsbarn, da det fik velsignelsen ved døbefonten. Jeg er jo gammel kirkesanger og kan nu meget godt lide at komme i en kirke ved familiære lejligheder. Og jeg kan godt sige jer, jeg kom sådan til at tænke på jer; vi sang en af mine yndlingssalmer og så fik jeg simpelthen sådan en kæmpe kolods i halsen og vandige øjne. Jeg. kan. ikke. klare. det. Men det ved jeg jo nu, jeg ikke er ene om hæhæ!

Jeg tjekker ind lidt senere igen, I sødedejligesjovekærevarme læsere!

10 kommentarer
 1. Må altså rose det sæt – det sgu cool fikset sammen af dit “ikke-smidt-til-vask” tøj! Åh kender godt de dage, kan tage mig selv i at fiske ikke-rent tøj op fra vaskekurven lugte til det og liiige overveje om den går.. Synes du har klaret det og ser meget-meget flot ud:-)

 2. Dine finurligheder og skønne indslag (her eksempelvis de fine prikkede strømpebukser), er jeg simpelthen så vild med! Og så ser du bare så skøn og glad ud altid! Thumbs up

  P.S. Jeg følger ivrigt med herinde.

 3. Det er sygt hvordan du kan mixe prikkede orange sokker, med en blomstret nederdel – og alligevel pull it f**king off! OG derudover er skoene virkelig lækre! 😀

 4. Tak, Kristine – det er altid en KÆMPE fornøjelse at læse dine kommentarer! Det er skørt, jeg har egentlig være lidt træls over den nederdel – men når du siger lige nævner Goya, så stiger den da lige lidt i graderne 😀

 5. Hahahaha! Maja som du dog kan skrive det 😀 Jeg kan SÅ meget genkende lugttesten! – jeg har ofte smidt noget til vask dagen inden og tænkt “uhh en vask er vist på tide”. Men når jeg så har sovet på det, så kan det godt lige fiskes op og bruges igen i nødstilfælde – åbenbart 🙂 Hvor er det fedt du kan lide tøjet – jeg har egentlig været lidt i tvivl om de sokker der til nederdelen, men det var de pæneste og mest uhullede strømper i samlingen 😉

 6. Haha, TAK Kære Anne Sofie – jeg synes strømperne var lidt farlige til sættet, men hvad pokker – nød lærer nøgen kvinde at spinde og det var de mest velholdte sokker i samlingen. Jeg skal ofte være liiidt presset på rent tøj før kreativiteten blomstrer – kender du det?
  OG skoene er fantastiske – de kan altså varmt anbefales 😉
  KH – og sov godt!

Læg en kommentar