Dagens: Uld og shorts

Loafers – Aldo // Shorts – Oysho // Knit – Bennetton // Necklace – Topshop

Et meget simpelt sæt; jeg kan ikke rigtig finde ud af vejret, så jeg går kun 50 % ind på sommeren med shortsene og så 50 & ind på vinteren med uldtrøje. Og må jeg så lige have lov til at sige JUHU for nogle spørgsmål, det er virkelig gott och blandat! Jeg venter lige med at vende tilbage på dem lidt endnu, og så tror jeg, jeg tager det over et par bider.

Jeg har i dag haft den første udviklingsdag på de to SommerSummarum-programmer, jeg skal tilrettelægge. Det ene tema ligger klart; “omvendt køn”-dag – noget med nogle kvinder, der bodybuilder og nogle balletdrenge. Det er stadig under udvikling, jeg har dog fundet på en mega sjov stafet i bedste drengene-mod-pigerne stil. Jeg tror, programmet sendes den 17. juli – så må I lige følge med, hvis I har lyst. Jeg glæder mig sindssygt meget til at være med på den produktion – jeg har hørt, at det skulle være den fedeste oplevelse på Ramasjang-året! Og når juli er færdig, så er jeg vist også færdig på Ramasjang-redaktionen. Så er det bare mig og Benhård Børneradio og en masse pres på at finde en hylde at lande på, så jeg hører til et sted til januar, når jeg slutter. Uf. Tiden går for hurtigt for mig. Jeg savner følelsen fra jeg var mindre, dengang hvor tiden gik MEEEGA langsomt, og der var SÅÅÅÅ lang tid til sommerferie. Det var altid de voksne, der sagde, tiden gik hurtigt. Det forstod jeg mig ikke på dengang. Men det gør jeg nu. Gisp. Jeg.Er.Voksen. Det rammer mig en gang i mellem…

14 kommentarer
 1. Har egentlig intet at gøre med dette indlæg, men vidste du godt at du er nævnt i det nyeste Bazar? Kia fra fierceogfattig.dk har været med i en artikel, om hvordan man laver en blog og så er der sådan en faktaboks hvor hun nævner sine top 5 blogs og der er du da nummer et! Flippede nærmest lidt ud for mig selv, for synes det var mega sejt for dig og så føler man jo på en eller anden måde, at man kender dig, så blev mega glad på dine vegne 🙂

 2. Sikke nogle fine billeder og sikke et skøøønt smil.
  Hvor er dine lækre sko fra? de er godt nok fine! 🙂

 3. Årh, det lyder som en mega spændende sommer du kommer i møde (nej det er nemlig ikke sommer lige nu;D)! Men hvor meget ferie får du så overhovedet?

 4. Nej er det virkelig rigtig?? Det anede jeg ikke 😀 Hvor er du god at gøre mig opmærksom! A har netop været ude for at finde det – er det det nummer fra juni? For jeg kan ikke lige finde det… Hvor er det dog stort og lidt fantastisk – hun er så god og støttende omkring min lille blog. Haha hvor er det skønt at du flipper lidt ud med mig, I er jo ligeså meget en del af succesen 🙂
  KH

 5. Hvor er du skøn NIkoline, TAK 🙂 Mine sko er fra Aldo, jeg har købt dem i Rom, men jeg har også set dem hjemme!

  Nu har jeg lige siddet og kigget lidt på nettet, men kunne kun finde denne model i det samme stof dog

  http://www.asos.com/ALDO/ALDO-Rinks-Floral-Wedge-Sandals/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2044439&SearchQuery=aldo&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Navy

  Mine er selvfølgelig en hel anden model, de ligger på omkring 400,- herhjemme tror jeg. Jeg har sidst set dem i Frederiksberg Centret 🙂

  God jagt!
  KH

 6. Ja det bliver også rigtig spændende! Jeg glæder mig meget, men det bliver én dag ad gangen, ellers omkommer jeg 🙂 Jeg skal godt tre uger til New York til august, og så har jeg jo også en forlænget weekend i Sydfrankrig pga. min søsters bryllup lige om snart, så jeg skal ikke klage 😉
  KH

 7. Haha, det må du gerne få Frederikke, hvis jeg så til gengæld kan få et med lidt liv og krøller – det er det glatteste hår i verden sådan ca., så glat at selv frisøren synes det er en udfordring. Man kan ikke få det hele, I know! KH

 8. Tiden går SÅ stærkt i voksen-verden!! Tænk bare på lille O og lille A – tiden går bare så stærkt!!
  Vildt spændende med Ramasjang, jeg følger selvfølgelig med 🙂
  /Camilla

 9. Ja det er helt vildt! A og O bliver så store alt for hurtigt! De må godt vokse lidt mindre 🙂
  Ja det er så spændende med Ramasjang! Der sker for meget – det er nok derfor tiden går så hurtigt!
  KH

 10. Nåååå, så det bliver til lidt ferie alligevel:) Mmmm.. NY er en skøn by!
  Åh, hvor romantisk med et bryllup i Sydfrankrig!<3 Jeg er fan af bryllupper!

 11. Jeg gad altså også godt at eje dit garn:) Og glat hår er ikke altid skidt, bare se på Jennifer Aniston:D Wauw! Dit hår er næsten som hendes!

Læg en kommentar