Konkurrence: Roskilde and I need YOU!

Kunne du tænke dig en dag på Roskilde med andre dygtige bloggere, en omgang frokost og at være min store hjælper?

Som I måske husker, er jeg med i The Louis Nielsen Challenge! Jeg får over sommeren indtil flere challenges fra Louis Nielsen. Den første var at møde Helena Christensen (kan I huske hvordan det gik?), den næste har jeg endnu ikk overstået endnu – det sker i morgen. Men allerede nu er den tredje challenge kampklar! Og dér får jeg brug for én af jer! Det er den fedeste mulighed og oplevelse, jeg ville ØNSKE, jeg kunne være der selv!

Den tredje challenge har givet mig en dagsbillet til Roskilde Festival og et armbånd til H&M Reboot Camp 2012. Dagsbilletten gælder på fredag den 6. juli 2012! MEN der er jeg jo i Frankrig til bryllup! Så i stedet har jeg fået særbevilling til at udlodde dette lille kit inkl. billet til en heldig og også ret sej læser! Hvad siger I så?

Den af jer der tager udfordringen op på mine vegne skal møde op i H&M Reboot Camp på Roskilde Festival kl. 12.00 den 6. juli – på fredag! Her møder du de andre bloggere, som også er med i challengen fx Passions for Fashion, Mi Confesion og Mode Med Mere.

I starter ud med en let frokost og får her en kort briefing! Og nu kommer udfordringen; opgaven på festivalen er nemlig for dig at spotte nogle interessante og skæve brilletendenser og stilarter. Du skal altså være min stedfortræder og lave et indlæg her til min blog, hvor du beskriver brillemoden på Roskilde Festival – du skal dokumentere med billeder eller video.

Der er altså mulighed for at få spredt ordet om din egen blog, både når du poster indlæg her og på selve Roskilde-dagen blandt de andre bloggere – og hvis du ikke har en blog, så har du mulighed for at snuse lidt til det! Og så er billetten jo din, så når challengen er overstået omkring kl. 16.30, så kan du feste og hygge og se koncerter resten af aftenen! For mig er der også en del på spil – jeg er jo med i kapløbet om en endnu ukendt præmie, som vist nok indebærer en lille flyvetur. SÅ indlægget er vigtigt for mig! Deadline for indlægget til bloggen her er den 13. juli – så der er god tid til at lave det lækkert/skørt/sjovt/originalt/smukt.

Har du mod på at være min stedfortræder? Synes du det kunne være en fantastisk oplevelse? Og har du mod på at lave et lille indlæg til mig her på bloggen (selvfølgelig med link til dig, hvis du ellers er blogger)?

SÅ gør følgende: Fortæl mig om din fedeste festival/koncertoplevelse du har haft? Måske har du været med i nøgenløbet på Roskilde? Eller crowdsurfet til Metallica?

Jeg håber sådan, at I har lyst til at melde jer! Og den af jer der sendes af sted skal jeg få ringet til og få forklaret alting!

Follow my blog with Bloglovin

22 kommentarer
 1. Hvis det ikke var fordi jeg bode i århus, er den der konkurrence nok den fedeste jeg nogen sinde har set der har været udloddet på en blog. Jeg ønsker held og lykke til vinderen.:)

 2. Ej det lyder bare så fedt!! Jeg er lidt i tvivl om jeg tør.. Det der med at gå alene rundt på Roskilde og lege fotograf 😀 Min vildeste koncertoplevelse gælder over flere år. Jeg har nemlig været på Langelandsfestival i 8 år nu og nærmest hver eneste år venter foran den store scene sammen med diverse veninder, min søster med mere på Nik og Jay i noget der ligner 7-10 timer.. Ventetiden har altid været mindst ligeså sjov og fantastisk som deres koncerter. Intet mindre end fantastisk!

 3. Det kunne jo ikke blive bedre! Da jeg endnu ikke har været på Roskildefestival, var min bedste festival/koncertoplevelse var klart, da jeg var til koncert med Lukas Graham. Dog var det ikke koncerten i Store Vega, men et lille intim spillested ved navn Forbrændingen i Albertslund. Stemningen var fantastisk, selvom vi måtte vente 2 timer på Lukas og co, da de også spillede live til X-faktor samme aften. Det var min første koncert med drengene og absolut ikke den sidste! Der var trangt i den lille sal, men det gjorde kun koncerten mere intim, og man følte virkelig, at de spillede direkte til publikum. Det hjalp selvfølgelig også, at jeg stod forrest sammen med en veninde. Til sangen Red Wine blev der hevet en pige op på scene, desværre var det dog ikke mig. Hun blev helt nervøs på scenen, og man kunne virkelig se, at det betød utrolig meget for hende. Dette var klart en af de fedeste oplevelser, så nu må vi se om det er en Roskildeoplevelse værd. Ellers vil jeg ønske vinderen tillykke! Og nu hvor jeg har din opmærksomhed Katrine, vil jeg bare sige tusind tak for alle dine sjove, intelligente og super dejlige indlæg, som jeg holder meget af at læse. (:

 4. Jeg var på Roskilde Festival i 2010. Det var også det år jeg fik studenterhuen på hovedet, så studenterdruk blev fuldstændig uden pause udskiftet med Roskildedruk. Til koncert med et af mine yndlingsbands, Kings of Convenience, stod jeg mast ind mellem hundredevis af glade, fulde og svedende mennesker i bagende varme, og lyttede til de to søde norske fyre med deres guitarer. Der var en helt speciel stemning, da de bad os lade være med at klappe, men i stedet knipse i takt. Alt der hørtes derefter var to akustiske guitarer, to bløde mandestemmer og hundredevis af taktfaste knipsende fingre, der fyldte den hede luft under teltdugen. Åh, mand. Det var altså helt fantastisk og jeg glemmer aldrig stemningen, for den gik helt under huden, lige der, med fødderne solidt plantet på græsset, på den sejeste festival. Med et par solbriller på (til at camouflere trætte, men glade øjne), lidt fedtet hår (hurra for fællesbade – eller manglen på samme), nogle gode venner omkring mig, og lækker musik til øregangen, var det en oplevelse der står meget klart i min erindring, når jeg tænker på den helt fantastiske sommer, hvor jeg både blev student, og samtidig fik taget min Roskilde Festival-mødom.

 5. Åh rosenkilde. Øllene, menneskerne, lugten, den dårlige papvin og musik fra alle verdensdele. Disse ting rørt sammen i en stor gryde tilsat lidt regn, sol og en smule urinstøv giver den fantastiske stemning kun Roskilde-festival kan bringe. Roskilde-festival og jeg har gået arm i arm i fem år, men egentlig er jeg ikke en koncert-pige. De store koncerter på Orange Scene er helt sikkert fascinerende, men jeg ser mere mig selv med en lunken øl og rystende hofter på Cosmopol med et afrikansk band og alle deres trommer. Eller til jazz koncerter med mine venner, hvor intimitet og følelser sidder uden på tøjet. Eller den koncert som man spontant tager til uden at kende musikken, og forelsker sig på et øjeblik. Om det er Roskilde-festival, Ribe Jazz-festival, Tønder festival, min brors band første koncert, malk de koijns første koncert i 9 år eller James Taylor akustisk koncert. Jeg kan ikke vælge én der var det fedeste, men jeg ved, at jeg ville nyde og have det utroligt sjovt med den opgave du har fået stillet. Og jeg ved, at jeg ville give den fuld gas og finde de fedeste briller, og de bedste historier.

 6. Så vandvittig fedt, at man har mulighed for dette. (Jubler lidt inden i mit hoved over måske at få denne mulighed). Nå men altså… Jeg har kun været til 2 festivaler (begge til Jelling Musikfestival), hvilket har været to helt fantastisk oplevelser. Jeg kan ikke udpege en bestemt oplevelse fra en af festivalerne, eller vælge et af årene som det bedste, da de har været så forskellige. For mig er en festival noget unikt, og EN oplevelse kan ikke skabe en helt fantastisk festival i sig selv, for så kunne du lige så godt gå til en koncert. Nej, det er hele stemningen, med nye mennesker, bekymringen om vejret, (højest sandsynligt) alkohol, musik, glæde, liv, maden – Ja, alt en festival indeholder. Det er simpelthen bare noget fantastisk man SKAL opleve. Og selvom det regnede i vandvittig mængder, og at jeg snuplede i mudder det først år jeg var afsted, kan jeg på ingen måde sige at det var dårligt, for det var samtidig året hvor jeg stod forrest til en helt fantastisk Nik og Jay koncert (Lidt pop – jeg ved det). Musikken var utrolig dette år! Men ikke at sige at mit andet år var dårligt, for der fik jeg især mødt en masse nye mennesker, og svedet forfærdeligt (pga. vandvittig varm, ingen blæst og ingen skygge) samt hørt få men fantastisk koncerter (Malk de koijn, Fløde Klinikken, Lukas Graham osv.) En festival er hvad man gør den til, men den bliver næsten altid en uforglemmelig oplevelse. 😉 Du må have en fantastisk tur til Frankrig. 🙂

 7. Jeg er så game på denne konkurrence. Selvom jeg skal køre hele turen fra Aalborg, så er jeg med! Nu skal du høre, min vildeste koncert oplevelse nogensinde (udover at været opvokset med hvert år at tage til festival i England med familien) var da jeg, søster, bedste veninde og to bedste kammerater fik sneget os til at købe VIP billetter til Stevie Wonder’s sidste turné i 2008. Han spillede i Gigantium i Aalborg. det vildeste var at vi havde fået fingrene i disse udsøgte billetter, vi måtte ligge en formue, men det var hver en øre værd! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Ikke nok med at vi var omringet af kendte mennesker i VIP området, så gav Stevie den vildeste koncert! Vi havde alle fået lavet fan t-shirt med hver vores favorit sang skrevet på, vi skilte os nok rimelig meget ud fra de ellers så velklædte kendisser, men det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme 🙂 stylebyjosephine.blogspot.com

 8. Uuh sidder netop i min sofa med kæmpe nedtur over ikke at skulle afsted i år, så det her er måske den bedste konkurrence jeg længe har set. Jeg har ellers været på Roskilde de sidste 11 år og har derfor haft virkelig mange gode koncertoplevelser derfra. Én af dem var Björks koncert på Orange i 07. Det stod ned i stænger det år, og alt var mudret, ulækkert, plaskvådt og i det hele taget bare rædsomt. Men på en eller anden måde fik Björk skabt en helt magisk stemning med sin musik, og jeg husker, at regnen virkede helt eventyrlig under den koncert. Men – som sagt, der har været mange fantastiske koncerter, så det virker næsten helt forkert at fremhæve én 🙂 Skulle jeg være så afsindig heldig at vinde, vil jeg kæmpe for bravt for din plads i konkurrencen, mens du fejrer bryllup i Frankrig 🙂 Jeg har nogle år arbejdet som interviewer for festivallen og havde det så hyggeligt med at gå rundt og tale med alle de fine, sjove og forskellige mennesker, der samles på pladsen, så det ville helt sikkert være en fornøjelse at løse opgaven!

 9. Åh, jeg sidder helt og får sommerfugle i maven bare ved tanken om, at man måske kunne få del i denne oplevelse! Jeg har selv været på Roskilde de sidste 3 år, men havde i år ikke råd, og det skærer mit hjerte, da Roskilde festival jo er den mest fantastiske uge på hele året. Og så med en fed challenge oven i købet? det lyder sgu som en oplevelse for livet – om ikke andet en fed, sjov og spøjs eftermiddag i selskab med mange skønne mennesker. Jeg har haft mange fantastiske koncertoplevelser, både på festivaller og til almindelige koncerter. Men min største oplevelse må være da jeg var til Paul McCartney koncert i parken i 2003. Jeg har kun været 11 år på det tidspunkt, men alligevel står oplevelsen fuldstændig klart i min hukommelse. Min familie har altid været meget Beatles-begejstrede, og jeg er vokset op med musikken. Det var derfor en hel vild oplevelse at stå og skråle med på alle klassikerne mens den “gamle” mand fyrede den af i over to timer uden pause. Det har helt klart været med til at give mig blod på tanden hvad angår musik og koncertoplevelser, og det var bestemt en koncert jeg aldrig, aldrig glemmer. Om jeg vinder eller ej, så vil jeg også lige benytte denne i forvejen lange kommentar til at sige tak for en blog med humor, personlighed og fandens gode indlæg – så tak for det Katrine! 🙂

 10. Åhhh det gad jeg godt 🙂 det alt sammen lyder rigtig fedt og jeg kan sagtens være din stand-in for en dag! Der var en koncert på Roskilde for mange år siden der tog mig med storm, Superheros var stadig ukendte for mig, og jeg havde ingen planer om at skulle hører den koncert. Min veninde og jeg kom tilfældigvis forbi, vi stoppede kun op for at grine over to oppustelige badedyr på pind – en grøn alien bundet bag på en ko, gæt selv hvad det så forestillede(det er vel en sober blog;-)) vi stoppede op lige udenfor teltet og blev hurtigt fanget af den fede 80’er lyd. Hold op hvor vi dansede og havde en fed fest i det telt!! Ugen efter stod deres album på min cd hylde. Lige siden den dag har Thomas Troelsen haft sin egen lille plads i mit musikhjerte, jeg har prøvet at fortælle manden, at han er så meget mere end playmobil hår og stor næse!! Rigtig god tur til Frankrig. /Camilla

 11. Jeg var på Roskilde festivalen for første gang sidste år, i en dag. Selv om det kun var en dag, var det en af de fedeste, vildeste og oplevelsesrige dag i mit liv. Den stemning og glæde der var over alt, var fantiastisk! Men det fedeste var nok at se Oh Land, det var lidt tilfældigt at jeg kom derhen, til den scene på det tidspunkt. Jeg havde ikke rigtig planlagt at jeg skulle se hende, men jeg kom forbi og ville lige høre lidt fra hende. Der var prop fyldt i teltet, så jeg fandt noget at stå på bagerst, så jeg kunne få lidt mere med. Så snart jeg kom ind, så lyset, hørte musikken mod mine øre, var jeg tryllebundet, som de tusind andre mennekser der stod omrking! Der var en magisk stemning som jeg aldrig har oplevet før. Det var som om musik grab en og førte os alle ind i Oh lands egen lille mystiske verden af smukke toner. Jeg var det mest smilende menneske efter den oplevelse, af den glæde musikken havde givet mig og jeg havde intet behøv for at høre mere musik den aften. Jeg var blevet fyldt af musik der kunne holde mig kørende resten af sommeren 🙂 Jeg tror helt klart at jeg vil kunne få len lige så god oplevelse ved at kunne møde en masse inspirerende blogger. Det lyder også som en super interessant og spændende opgave, og specielt at skulle spotte sjove og fede brille trends, jeg synes også det er virkelig sjældent der er fokus på brillemoden. Så opgave ville jeg med glæde tage fat i og også at skulle spotte en masse cool, anderledes og inspirerende outfits. Håber også du får en god tur til Frankrig 🙂 Mange hilsner Luka

 12. Min vildeste koncertoplevelse må være den dag, som 11 årig, hvor min far tog mig med til min første koncert. Det var endda en Rolling Stones koncert, som jo er rigtig stort. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende – stemningen og det hele var så overvældende – og så fedt! Det satte gang i min glæde for koncerter – jeg æææælsker koncerter

 13. Jeg var for nogle år siden på Skanderborg festival, hvor jeg så TV2. Jeg vil ikke lyve – jeg havde fået lidt at drikke. Okay – det er så også en kæmpe underdrivelse. Jeg havde drukket en kasse rekorderlig med jordbær smag selv – på den dag, så humøret var rimelig godt og ånden temmelig skidt. Koncerten var, så vidt jeg husker, rigtig god, så efter den får jeg mast mig hen til hegnet ved Bøgescenen og formår at hoppe over, fordi jeg kan se Steffen Brandt stå få meter fra mig. At jeg ikke er blevet stoppet af nogle sikkerhedsvagter er mig lidt et under, men det gjorde jeg i hvert fald ikke. Jeg vælter så hen til Steffen Brandt med en promille på langt over 5 og en kropsduft, der ville kunne få hjemløse til at rynke på næsen. Så begyndte jeg ellers bare at ævle: “Ej, Steffie B. du er bare kanonje. Seriøst, du er så dygtig. Jeg skulle hilse fra min far (Min far er pjattet med TV2, og det er noget musik, jeg har hørt meget i min barndom). Nogle af mine yndlingsnumre er “Kys bruden”, “Lanternen” og den der “det hele fra forstanden” – kanon godt musik. Jeg er pjattet med det”. Jeg fik vist også rodet mig ud i en historie om, hvor meget han havde betydet for den danske musikscene, og jeg var begyndt til guitar pga. ham, men jeg måtte stoppe igen fordi, jeg har to venstre hænder. Lige pludselig står der en lyshåret mand på min venstre side og siger: “Sven, er du klar? Vi skal til at videre”. DET var så Steffen Brandt. Det viste sig, at det var guitaristen Sven Gaul, jeg havde forvekslet med forsangeren. Så blev jeg lige pludselig meget lille og meget ædru.

 14. Der har været flere oplevelser på Roskilde, som har givet mig gåsehud, lyst til at græde på den gode måde og bare fået verden til at stå stille. Men den koncert, som umiddelbart jeg husker som den vildeste oplevelse, var sidste år på Roskilde under James Blake koncerten. Hans lækre elektroniske musik samlede alle os der stod under teltet og man blev ramt af drømme-agtig tilstand, hvor alle bare stod og lyttede. Da lyden fra tordenskrald og skybrud sender chockbølger gennem folk og rammer med musikken, var det bare helt surrealistisk. Hold kæft det var vildt…

 15. WOW, det er den fedeste præmie nogensinde udloddet på en blog. Min oplevelse er måske ikke den fedeste, men mere den mest mindeværdige 😉 Jeg var rigtig, rigtig fuld til Coldplay koncert på Roskilde og den fik fuld gas – i postyret mistede jeg min mobiltelefon, og som fattig studerende var det lidt af en moodkiller at vågne op til næste morgen i blandt bræklugt, tomme telte og opbrudsstemning, eftersom at festivallen nu var slut. Jeg ringede straks hjem til mine forældre, med en lånt telefon, og fortalte at min egen ‘var blevet stjålet’, og satte dem allerede igang med et værre forsikringsshow – da jeg ikke selv havde råd til erstatte tabet. Min lige så fulde veninde, havde ligeledes mistet sin pung aftenen før, så vi gik bagstive og mutte rundt til festivallens hittegodskontorer for at prøve lykken – men uden held. På vej tilbage møder vi en ivrig journalist, der gerne vil interviewe os. Jeg udmelder meget beruset, at jeg kun vil, hvis det er til en venstreorienteret avis (lidt værdighed har man vel), og journalisten forsikrer mig, at det kun er Politikken der plejer at bringe hans arbejde. Hverken min veninde eller jeg har derfor flere indvendinger – vi ænser hverken kameraerne eller overvejer spørgsmålene yderligere. Da jeg kommer hjem, tomhændet hvad angår mobilbesiddelse, ligger jeg mig træt på sengen for at tage en lille meget tiltrængt lur, i uvandte stille omgivelser, da min mor arrigt banker på døren. “Du sagde at din mobil var blevet stjålet?” anklager hun – og jeg nikker skyldbetynget. “Hvorfor står du så i DR Update og griner over hele ansigtet, mens du fortæller at du var så fuld, at du ingen anelse har om hvor den er henne, og at du nok selv har kastet den efter bandet, i håb om at de ville kode deres numre ind på den – dog uden at tænke over, hvordan du skulle få den igen?” Ja – jeg gjorde mig så kontinuerligt til grin på DR Update HELE dagen efter roskilde OG var med i aftenens nyheder – dét eneste smarte i det var, at alle i min omgangskreds vidste hvorfor jeg ikke svarede på deres opkald og sms’er – det var ingen hemmelighed at det nok var Coldplay og ikke mig der var tættest på dén telefon.

 16. OKAY! Først og fremmest super cool konkurrence. Når det så er sagt, vil jeg fortælle om min festivaloplevelse, nemlig første gang jeg tog til Roskilde Festival!
  Det var 2009, og jeg var en lille, nervøs 1.g’er der tog afsted med mine to bedste veninder under armen. Vi havde aftalt med nogle bekendte fra vores gymnasie, at vi kunne bo i deres lejr, mest fordi det fik os til at føle os lidt mere trygge. Den første nat i lejren gik vores nabo-lejr amok og hørte Nik og Jay på repeat og et par drenge besluttede sig for at pisse ud over vores telt hvor vi prøvede at sove. En teltdug var imellem urinen og mit ansigt, intet andet. Jeg siger dig, jeg kunne mærke den varme stråle! (Mærk nærkontakt mellem ansigt og PIS) Vi lå der og bandede og svovlede, og jeg kunne mærke adrenalinen der til sidst fik mig til at rende ud af teltet og flippe ud. DET SKULLE JEG ALDRIG HAVE GJORT. Jeg gik tilbage i teltet, og nu begyndte de at stå og skyde en bold ind i vores teltdug og hen over vores telt. Mit bud er, at en gut prøvede at gribe bolden, men han endte med at falde direkte ind i teltet og landede oven på os på den anden side af teltdugen. Jeg flippede SKRÅT og var klar til kamp! I stedet endte vi med at flytte vores telt laaaaangt væk fra lejren, bare mig og mine to veninder. Vi flyttede ind ved siden af en flok drenge som også var førstegangs-festivalgængere og vi blev gode venner. En dag eller to senere, kom to drenge der også havde forladt deres lejr, forbi. De endte med at flytte ind i vores lejr, og vi blev alle rigtig gode venner!

  En uforglemmelig oplevelse, der sluttede med at jeg sad på en ny vens skulder og kiggede ud over tusinder af mennesker under Coldplaykoncerten, hvor folk stod med mobiler der lavede den vildeste imitation af en stjernehimmel – det var den sidste koncert. Vi havde den fedeste festivaloplevelse sammen, og vi ses stadig og deler minder – oftest over en øl eller 10, så smager det lidt af FESTIVAL! 🙂

 17. Den største koncertoplevelse jeg har haft i løbet af mine 20 somre, var da neo-soul/hiphop -sangerinden, Erykah Badu, gæstede Store Vega tilbage i 2009.
  Mine forventninger var skyhøje til koncerten og hende som kunstner. Mon hun kunne leve op til den kærlighed jeg havde kastet over hendes musiske- og lyriske kunstværker, og hende som hiphop-dronningen, i min opfattelse af det perfekte kongerige?
  Hun overgik min vildeste forventninger. punktum.
  Hun gav sin ydmyge kærlighed tifold igen, til alle sine opmødte fans. Oplevelsen var på trods af Vegas størrelse, enorm intim og tilstedeværende.. Og da Erykah, midt i koncerten, talte direkte til min veninde og jeg, hoppede mit hiphop- og Erykah-elskende hjerte, et par slag over!
  Koncerten tog os med ud på en farvestrålende rejse igennem hele følelsesregisteret. Lange, mavekrampende, grin og rørte tårer. Hvilket jeg før da, ikke havde troet i min vildeste fantasi, ville kunne ske til en koncert. Men selvfølgelig kan det det! Musikken finder altid en vej helt ind til det dybeste.
  Da koncerten var ovre, stod Store Vegas vægge dirrende tilbage. Publikum blev længe stående, helt tryllebundne og i ekstase. Denne koncertoplevelse jeg fik tilbage i 2009, har fundet plads i min evige hukommelse.

  Janelle Monae på Roskilde 2011, var også mindeværdig og efter min mening årets aller bedste koncert.
  En energibombe og musisk kæmpe talent der tog os alle med storm. Tagkonstruktionen i Cosmopol løftede sig under den konstante jubel og de svedige dansemooves der blev fyret af, af Janelle + band samt alle de Roskilde svedende fans. Da hun på scenen malede en smuk kvindekrop under en ballade og gav billedet til en fan som fejrede sin fødselsdag, netop den dag, var koncerten allerede noget helt ud over det sædvanlige. Da jeg tog mig selv i at ligge på ryggen og kigge op i Cosmopols “stjernehimmel”, sammen med resten af Cosmopols publikummer, gik det op for mig at Janelle Monae havde slået benene godt og grundigt væk under os alle.

  Hurraa for musik!

  Jeg var simpelthen nød tll at skrive dem begge da de begge sprang min karaktergivning 🙂
  og det pudsige er at Erykah Badu og Janelle Monae nu tournere sammen nu. Drømme scenariet.
  Fantastisk konkurrence og spændende udfordring – ville dog have nydt et indlæg fra dig, Cathrine, om dette, men glæder mig også til at høre om det franske bryllup. Rigtig god rejse 🙂

 18. Hej Cathrine!
  Det driller så meget når jeg vil kommentere, fordi jeg åbenbart har en masse forskellige kontoer. Så ved aldrig om min kommentar bliver sendt – fjollet altså! 🙂
  Så med fare for at jeg poster det samme indlæg to gange, så poster jeg lige igen..

  Den største koncertoplevelse jeg har haft i løbet af mine 20 somre, var da neo-soul/hiphop -sangerinden, Erykah Badu, gæstede Store Vega tilbage i 2009.
  Mine forventninger var skyhøje til koncerten og hende som kunstner. Mon hun kunne leve op til den kærlighed jeg havde kastet over hendes musiske- og lyriske kunstværker, og hende som hiphop-dronningen, i min opfattelse af det perfekte kongerige?
  Hun overgik min vildeste forventninger. punktum.
  Hun gav sin ydmyge kærlighed tifold igen, til alle sine opmødte fans. Oplevelsen var på trods af Vegas størrelse, enorm intim og tilstedeværende.. Og da Erykah, midt i koncerten, talte direkte til min veninde og jeg, hoppede mit hiphop- og Erykah-elskende hjerte, et par slag over!
  Koncerten tog os med ud på en farvestrålende rejse igennem hele følelsesregisteret. Lange, mavekrampende, grin og rørte tårer. Hvilket jeg før da, ikke havde troet i min vildeste fantasi, ville kunne ske til en koncert. Men selvfølgelig kan det det! Musikken finder altid en vej helt ind til det dybeste.
  Da koncerten var ovre, stod Store Vegas vægge dirrende tilbage. Publikum blev længe stående, helt tryllebundne og i ekstase. Denne koncertoplevelse jeg fik tilbage i 2009, har fundet plads i min evige hukommelse.
  Janelle Monae på Roskilde 2011, var også mindeværdig og efter min mening årets aller bedste koncert.
  En energibombe og musisk kæmpe talent der tog os alle med storm. Tagkonstruktionen i Cosmopol løftede sig under den konstante jubel og de svedige dansemooves der blev fyret af, af Janelle + band samt alle de Roskilde svedende fans. Da hun på scenen malede en smuk kvindekrop under en ballade og gav billedet til en fan som fejrede sin fødselsdag, netop den dag, var koncerten allerede noget helt ud over det sædvanlige. Da jeg tog mig selv i at ligge på ryggen og kigge op i Cosmopols ”stjernehimmel”, sammen med resten af Cosmopols publikummer, gik det op for mig at Janelle Monae havde slået benene godt og grundigt væk under os alle.
  Hurraa for musik!

  Jeg var simpelthen nød tll at skrive dem begge da de begge sprang min karaktergivning 🙂
  og det pudsige er at Erykah Badu og Janelle Monae nu tournere sammen nu. Drømme scenariet.
  Fantastisk konkurrence og spændende udfordring – ville dog have nydt et indlæg fra dig, Cathrine, om dette, men glæder mig også til at høre om det franske bryllup. Rigtig god rejse 🙂

 19. Jeg har været på Roskilde i flere år i træk – men er ikke ude på smatten i år, hvilket er meget sært. Især når jeg selv bor i Roskilde og kan mærke stemningen i hele byen. Alle de glade mennesker 🙂 Roskilde har i mange år været min kickstart på sommerferien 🙂

  Jeg har haft så mange fede koncertoplevelser på Roskilde, at jeg dårligt nok kan vælge.
  Jeg blev løftet op på kærestens skuldre under Roger Waters (Pink Floyd)-koncerten, hvor han spillede The Wall. Hele pladsen var oplyst af lighter-flammer/mobillys. Det var fantastisk flot. Jeg får stadig gåsehud ved tanken.

  Jeg så Bjørk danse regndans med den vildeste kjole og bare tæer i 2007, hvor det seriøst styrtede ned under koncerten. Jeg lærte den vigtigste trick under koncerten: Gaffatape om ærmelukningen og ovenpå røjser-regnbuksekanten. Så er du tør – også selvom du hopper med armene i vejret.

  Jeg var allerforrest ved scenekanten til Flaming Lips og det var en fest! 🙂

  Og The Streets koncert i 2008, hvor Mike Skinner virkelig fik publikum med. Han fik alle os til at gå ned på hug, smide trøjet, svinge tøjet og hoppe – og alt muligt andet. Det var SÅ fedt.

  Nu skal jeg nok stoppe – men jeg kunne godt bruge fredagen ude på smatten 🙂

 20. Nu ved jeg godt, at koncurrencen er ovre, men jeg må lige dele et helt fantastisk minde fra i går. Jeg havde fødselsdag i går og var for første gang på Roskilde – og jeg kan afsløre at jeg overhovedet (!) ikke er typen til Roskilde. Jeg havde været der ALLE dage og var ved at få stress af mudder og lugt. Men dagen kom hvor jeg havde fødselsdag og skulle se mit allerstørste idol, Bruce springsteen. Jeg kom ret langt frem i køen (5 timer før) – der var “kun 2000 foran os”. Ventetiden føltes som ingen tid, da der var så mange opstemte fans og godt humør, samtidig med at The Roots spillede. Da vi så blev lukket ind i pitten, fik jeg og mine veninder bare den bedste plads en halv meter fra hegnet. Jeg var sååå lykkelig og vidste at det ville blive fantastisk. Bruce startede med No Surrender som for en hardcore fan er noget af det bedste, en af de gode gamle. E Street Band og Bruce var så på, og spillede så fantastisk, at jeg var ved at græde af glæde. Overalt omkring mig havde folk armene i vejret og smilede stort. På et tidspunkt kom jeg op på skulderen af min veninde og så bare hvordan Orange var FYLDT! Det var samtidig med at der var en “mindefilm” for saxofonisten Clarence Clemons fra E Street som for nyligt er død. Der var lightere i luften og en blandet stemning af sorg over at have mistet en legende men også håb pga. Bruce Springsteen ord om at man bare skulle tage det som noget positivt. Igennem hele koncerten var der liv og Bruce Springsteen tog endda en pige op på scenen som han dansede med. Det er en oplevelse jeg aldrig glemmer, den bedste fødselsdag nogensinde og jeg føler jeg har været med til at der blevet skrevet Roskilde-historie.

Læg en kommentar