Brudepigens detaljer

VI ER KOMMET FREM! Minieferie er nu for alvor begyndt, og det er fandens rart! Lige nu sidder jeg og piller ved de sidste bryllupsting – allerede i morgen starter showet! Først fyldes med huset med gæster til poolparty, og derefter tager min søster og jeg over og sover på hotellet, hvor festen holdes i morgen aften. Og hele lørdagen er jo gået med bryllup allerede! Så mine sidste forberedelser skal gøres nu! Men når vi sådan har skulle køre hjemmefra DK af, så har jeg jo været tvunget ud i at have styr på alt i god tid. Så her får I nogle af dagens detaljer – Zara-sko (som endnu ikke er gået helt til), DAY-halskæde og en ældgammel glimmer clutch fra Accesorize!

Jeg er så træt, så nu vil jeg vælte omkuld i den franske seng og nyde nogle timers søvn inden det går løs. Jeg vender til i morgen (som er i dag, men ja ja!). Sov godt kære piger!

10 kommentarer
 1. Halskæden og skoenes farve er altså et fedt match:-) håber du får en rigtig skøn miniferie og at din søsters bryllup bliver fantastisk!!

 2. Er det dig der skal giftes? jeg ser noget nyt, noget gammelt og noget blåt på billedet 😉 Ej spøg til side! Jeg håber det bliver en fantastisk fest og ikke mindst for M, knus til jer alle sammen og hils mine forældre når du ser dem 🙂
  Kh Camilla

 3. Ih, det lyder simpelhent så romantisk! Du må love at poste nogle billeder af stedet og stemningen! Jeg er helt misundelig over, at du får lov til at være brudepige!!! 😛

 4. Åh, jeg får helt kriller i maven på din søster vegne – hvor kan jeg godt huske de sidste døgn op til den store dag, spændingen, lykken, det hele!

  Hils hende og sig, at hun for alt i verden skal huske at nyde hele dagen i øjeblikket. Ikke noget med at bruge energien på at spekulere på det næste der sker – eller bekymre sig om et eller andet praktisk! Det går så stærkt, og før man ved af det er det hele overstået, så det er om at være til stede og suge alle følelser og indtryk til sig!

  Og hav en fantastisk dag i morgen. Jeg har endnu ikke selv prøvet at være gæst ved et “rigtigt” bryllup, men jeg er sikker på at det bliver fortryllende, fantastisk og helt vidunderligt!

 5. Kæft hvor er det romantisk med sådan et bryllup (selvom jeg ikke kender nogen af parterne – men kærligheden længe leve!!). Du bliver en stanglækker brudepige, de er alt for lækre de sko dér – og halskæden matcher rigtig fedt :-))))
  Hav en fantastisk dag!

 6. Ja de spiller meget skægt sammen – men tænk skoene gik i stykker efter en halv dags brug! I hvert fald den ene :/ Æv! Men det tog ikke pusten fra min store bryllupsglæde! KH

 7. Halskæden er mere grøn 😉 Det var sådan en dejlig dag og aften – Søs var lykkelig! KH

 8. Hæhæ – GID jeg skulle være brudepige igen, det var så skægt! Det hele var såååå romantisk <3 KH

 9. Jeg blev også ved med at sige “nyyyyd det nu, nyyyyyd det nu!” – det tror jeg hun gjorde, de havde jo også fest et par dage, så der var mange chancer for at suge det hele ind. Men jeg synes dagene gik hurtigt, nu de er overstået! Jeg vil snart til bryllup igen hæhæ! Det kan man godt blive afhængig af altså! Tak for dine søde tanker til min søster! KH

 10. Altså jeg er all for bryllupper! Det er de bedste bedste fester! Jeg følte mig tilpas fin men NØJ hvor var det varmt! Tak for dine søde tanker, Ida! KH

Læg en kommentar