Dagens: Gul og gratis

Loafers – Aldo // Stockings + Sweater + necklace – H&M // Skirt – Zara

Jeg sagde jo, den H&M-check hurtigt ville få ben at gå på! Jeg har ryddet ud i mit skab og fundet ud af, hvad jeg mangler. Og det er cardiganere og sweatre. Seje sweatre og seje cardiganere. Den gule sweater var lige det, der manglede – og så føler jeg jo, at jeg har fået den helt gratis! Det er i øvrigt højst anbefalelsesværdigt at se sin garderobe direkte i øjnene one on one, hvad mangler der egentlig? Og hvad er der absolut rigeligt af? Jeg tror måske, det vil kunne bremse impulskøbene en smule. Kender I nogen gode steder til cardigan/sweatershopping? Ja det lyder sgu lidt “uldent (høhø), men jeg trænger til lidt inspo. Benetton har over de sidste mange overtaget den del af min garderobe, jeg har virkelig mange af dem med perleknapper, dem med rund hals og så en masse farver.

Man kan godt mærke på bloggen, hvis jeg har været ude at føjte – så bliver der helt stille! Men jeg har simpelthen været så træt i dag – og i morgen skal jeg møde på arbejde kl. 06.00!!! Jøsses, det er tidligt! Men det er fordi vi i morgen sender det første SommerSummarum-program, som jeg har tilrettelagt sammen med en kollega! Det er kærlighedsdag, og vi har fx lavet en konkurrence, der hedder “hjerter i flødesovs” – mega klamt, man skal gribe hjerter med en gryde fyldt med flødesovs! Ad ad ad! Men ret sjovt, I må se med på DR1 i morgen fra kl. 08-09.30 🙂

Sov rigtig godt søde piger!

6 kommentarer
  1. Nu havde jeg ellers lige planlagt at sove længe imorgen… Men, min lillebror vil nok blive glad (suk, a-menneske) for at jeg vækker ham tidligt, for at se SommerSummarum – og jeg vil nu også gerne se det der med flødesovsen!

  2. Ja det er den, og den er købt i sidste uge, så det er måske stadig muligt at hapse den 🙂 KH

  3. Debbie, du er god! Tak for link – jeg må ind og kigge – bare lige kigge lidt 😉 Jeg tror også det er en kvindeting med de impulskøb – og jeg ved også hvornår jeg er værst – i pressede situationer, hvor jeg føler jeg SKAL bruge noget. De øjeblikke skulle jeg tage at blive indedøre og langt væk fra dankortet 😀
    Jeg snuser lige lidt til River Island 😉 KH

  4. Hæhæ, håber I fik al sprøjtet med – føj hvor var det klammo med de svinehjerter, men meget meget dygtige børn til at gribe dem! Hils din lillebror og hyg jer med Sommer Summarum! KH

Læg en kommentar