Dagens: Haveje-dude

Brogues – Topshop // Shorts – Maarten Van Der Horst for Topshop // Sweater – H&M // Necklace – gave fra Kia/We Want // Watch – mother’s old

Ælsker simpelthen mine surferdudeshorts fra Topshop – selv om de er hammervarme! De er så drengede og fine og lige mig – og så med herre-guld-sko og en grov strik, så er jeg en hård hund!

Søndag er rengørings- og oprydningsdag i det lille hjem. Og nu når jeg er sådan en kæmpe roderøv, så har jeg sparet vel op i løbet af ugen, så jeg har knoklet de sidste par timer for at muge ud. Derfor bliver det også et lille hurtigt “god søndag formiddag” og “ses senere”, for jeg skal nemlig i Tivoli om 30 minutter – hurra!! Min mor, mors fyr – kan man kalde ham det, når han er over 50? søster, babyniece og A. Sammen i Tivoli. NØJ det bliver hyggeligt!
Jeg har jo i øvrigt syet mig en sag, som I skal se senere – havde håbet på lidt bedre vejr, så jeg kunne tage den på. Og når vi nu taler DIY, så er den fine møtrikhalskæde en gave fra Kia. Hun sidder selv og laver de fineste halskæder – og tænk sig engang, jeg kunne selv “designe” den; jeg kunne vælge mellem guld/sølv-look og farve. Jeg ville have noget neon (no wonder), og Kia var sikker på, at det så skulle være neonpink. Og til jer der tænker – ligesom jeg gjorde – er de nikkelfarlige? NOPE! De er 100 % fri for den stads. Jeg er hammerglad for den og har fået de første komplimenter.

11 kommentarer
  1. […] Brogues – Topshop // Shorts – Maarten Van Der Horst for Topshop // Sweater – H&M // Necklace – gave fra Kia/We Want // Watch – mother’s old Ælsker simpelthen mine surferdudeshorts fra Topshop – selv om de er hammervarme! De … Læs mere […]

  2. Åhh tak kære Anne, hvor er du altså sød – jeg er hammer glad for du kan lide det 🙂

    KH

  3. Normalt er jeg typen der bare læser med, uden at kommentere.. MEN ! Er simpelthen nødt til at sige at du har en RØV fed blog og hold nu KÆFT hvor er du smuk !! Eeeeelsker din selvironi 🙂 Keep up the good work !!

  4. Åhr Simone, hvor er jeg bare glad for du så lige valgt at lægge en kommentar her hos mig – sikke en fed kommentar at læse, den gjorde mig herreglad, så nu sidder jeg lige her i sofaen med et smil op til begge ører! Tak for alle dine søde ord – og bliv endelig hængende, så er du ekstra sød 🙂 KH

Læg en kommentar