Dagens: La vie en rose

Sandals – Marni <3 H&M // Shorts – VILA // T-shirt – H&M // Necklace – eBay

De sidste stemningsbilleder jeg har tilbage på rullen, får I her! Kors hvor jeg savner sol og sommer og 30 grader. Det er svært at fremtrylle på disse breddegrader i øjeblikket synes jeg. Jeg har sågar haft halstørklæde på i går. Uldhalstørklæde. Jøsses. Kan I holde varmen?

Jeg er kæmpe frankofil, hvis I ikke skulle vide det. Har en stor samling franske film, fransk musik (Édith Piaf – åh!), jeg elsker macarons (who doesn’t?), hvis jeg kun måtte vælge én ost resten af mit liv – så skulle det være brie! Jeg har sågar haft sproget i 8 år i folkeskole og gymnasiet. Derfor bliver jeg også lykkelig, hvis jeg spotter en lavendel, en smal brostensbelagt gade, eller to søde små franske piger der leger.

Selv om jeg er langt fra le francais pt., så skal jeg til lille Paris i aften. Bedste Ven B holder nemlig fransk temafest for alle sine damer. Og jeg er jo en af dem. Så på med baretten, et baguette i cykelkurven et je ne regrette rien ce soir!

8 kommentarer
  1. jeg elsker fødselsdage med tema 😀
    Holder selv fødselsdag i august med temaet ‘girl power’ og skal selv til en venindes fødselsdag nu her, hvor temaet er ‘prinsesse fest’ 😉 love, love, love!

  2. Uf hvor fint! Jeg har faktisk et girl power-musik-indlæg på tegnebrættet, så snart jeg har gennemskuet, hvordan man lægger youtube-videor ind her 😉 Prinsessetema lyder fantastisk, og som den helt store mulighed for at gå all in på favoritstoffet tyl og lyserødt glimmer – god fornøjelse! KH

  3. Tak Frederikke, det er jeg glad for du synes 🙂 Min er udsolgt på eBay, men jeg har udkig efter en lignende. Dog uden held pt. men jeg siger til, hvis jeg finder den 🙂
    KH

  4. Tak, det er jeg glad for du synes 🙂 den er desværre usolgt på eBay lige nu, men jeg er på udkig efter en lignende til jer. Jeg poster den, hvis jeg finder den 😉
    KH

Læg en kommentar