Dagens: Pastelsovs

Heels – Bertie // Pants – Zara // Top+Necklace+clutch+sunglasses – H&M // Watch – Casio

Endnu et outfit der skriger af H&M – de af jer, der har fulgt mig længe, har godt spottet at jeg ofte kan bygge hele outfits op KUN af H&M-tøj. Og det går altid først op for mig, når jeg sidder og skriver, hvor klunset kommer fra. Toppen er lille ny sag jeg tillod mig at købe til studentergilde i søndags – jeg har simpelthen ikke kunne finde ud af om det der peplumsnit er mig klædeligt men jeg er tosset med pastellilla, så jeg satsede. Ny er halskæden lige så – jeg viste jer godt de to fine kæder, jeg havde spottet i H&M. Jeg måtte få én af dem og valgte altså denne her. Den er ret skæg, for den skifter farve afhængig af, hvorfra man kigger på den (okay så skæg er den heller ikke, men den minder mig lidt om de humørringe, man kunne få, da jeg var barn). Bukserne er jeg godt nok glad for – de perfekte pæn-dame-men-stadig-lange-bukser-bukser. Så skal man bare lige holde øje med inderbuksen – den er en sniger og kan krybe op de forkerte steder (gisp).

Nu er vi kørt fra Ulm i Sydtyskland – med et stræk foran os på 11 timers kørsel er det bare at komme af sted. Har for 3. dag i streg stået op klokken før 06.00 – uf det er tidligt! Men når vi kommer frem til Montauroux, venter der os bøf/bearnaise fra grillen (i hvert fald bøf fra grill). Hvis I har lyst til at følge med, så poster jeg stadig på Instagram – lige nu ligger der en færge, en racerbil og en god jägerschnitzel!

8 kommentarer
 1. HVor er du fin! elsker nederdelen og har selv kigget længe på toppen. Men ved ikke helt om mine lidt store hofter ville tage godt imod sådan en peblum top 🙂

  xoxo

  stylebyjosephine.blogspot.com

 2. Jeg følger stærkt med på Instagram 🙂 Jeg ved ikke helt om jeg kan lide det der peplumsnit :-/ Men farven er så lækker!!
  Haha styr på inderbuksen, åhh nej nej nogle billeder du lige satte i mit hoved!
  /Camilla

 3. Tak Josephine 🙂 Du er kær! Det er godt nok et par bukser – men de snyder virkelig også! Jeg er heller ikke helt overbevist om de der peplumtoppe selv, men nu prøver jeg! Til prisen er toppen meget god synes jeg 🙂 KH

 4. I know, det er også et specielt snit – jeg er heller ikke selv helt overbevist, men nu prøver jeg! Er nemlig også helt tosset med farven som dig 🙂
  KH

Læg en kommentar