Dagens: Pool party

Heels + t-shirt + shorts – ZARA // Sunglasses – H&M

Det var den smukkeste, smukkeste fest i går. Jer, der følger med på Instagram, har allerede set lidt billeder løbende fra dagen. Og lige nu forsøger jeg at tygge mig igennem alle minderne, talerne og tømmermændene – so far hjælper rester mega godt! Bryllupskage og McD er toppen. Lige inden jeg lægger mig ud i solen igen og nyder det sidste, inden vi rejser hjem i morgen, så får I et lille outfit.

Alle gæsterne mødtes nemlig allerede fredag til sådan en uofficiel fest – de fleste hoppede i poolen, resten drak øl i skyggen. Det var så hyggeligt! Jeg var trukket i mit lille Zara-sæt men var hurtig til at komme i bikinien! Og de der hæle var kun til ære for fotografen – jeg var i klipklappere hele dagen. Byen på det sidste billede er Callian – nabolandsbyen. Der er den smukkeste udsigt fra haven ud over bjerge og byer!

Jeg glæder, glæder, glæder mig til at vise jer flere billeder – men jeg suger lige det sidste ud af Sydfrankrig inden vi rejser, og SÅ kommer der billeder! – Af hjertet tak for alle jeres dejlige kommentarer og lykønskninger på Instagram i går, I er så kære, og det varmede oprigtigt talt mig hjerte.

10 kommentarer
 1. Først og fremmest tillykke med din søster. Af ren nysgerrighed må jeg lige spørge, bor din søster i Frankrig, er hendes mand fransk, eller hvorfor valgte de, at blive gift dernede? Det ser skønt ud og uanset årsagen, forstår man dem jo godt 😉
  Det kan være du har svaret på det før, eller nævnt det tidligere, i så fald beklager jeg, at jeg ikke har fået dét med 🙂

 2. Stort tillykke med din søster – så lige et par snaps på instagram (: Noget af en fest! (: Håber I nyder den sidste dag fuldt ud. Og bestemt ikke dårligt med sådan et poolparty (:

 3. Hvor ser det dejligt ud! Vil se frem til flere billeder 🙂 Og så da lige et kæmpe tillykke til din søster – så et billede på Insta af hvor flot hun er/var (;

 4. Hvor ser både du og location hammer fine ud! Det må have været nogle helt igennem fantastiske dage I har haft 🙂

 5. Tak kære Kamilla! Min søsters mands (skal lige vende mig til det ord hæhæ) mor har et sommerhus dernede. Min søster og svoger har været der hver sommer siden de mødte hinanden for 6 år siden – så derfor er det et lidt specielt for dem 🙂
  KH

 6. Det var den mest fantastiske fest – tusinde tak Bettina for lykønskninger! Ville ønske vi havde flere dage dernede, sådan skal det vel være 🙂 KH

 7. Hæhæ, jeg gad også godt vise flere, men jeg har talt meget med min søster, og for hende er det helt speciel og privat lejlighed, så jeg viser ikke flere billeder fra selve dagen… Men lidt af mit kluns kommer der 😉 Min søster var så forfærdeligt smuk. Helt så jeg fik tårer i øjnene, da hun endelig stod i kjolen og jeg skulle knappe!

Læg en kommentar