Dagens: Simpelt

Sandals – Zara // Dress – Vero Moda // Sun glasses – H&M // Necklace – ASOS

Jeg tog mig lige en fridag fra alting i går – blog, arbejde und so weider. Da jeg endelig var game på at blogge i går aftes, så var bloggen gået i seng med teknisk rundforstyrren. Fornuftigt lige at tage et break fra alting. Det kan man godt have behov for i ny og næ.

Planen var at vi skulle ud til vores yndlingssted Bernstorff Parken – her kan Frida løbe frit rundt med millioner (okay en overdrivelse) af hunde at lege med. For jer der har hund, og som bor i nærheden af Gentofte – gør jer selv den tjeneste at pakke hund og madpakke og sæt jer derud, det er paradis på jord for de små basser. MEN. Pt er der jo ret så meget vrøvl med s-toget, så det blev simpelthen for omsonst at tage den korte togtur til Gentofte, så vi tog i Kongens Have og lå et par timer, luksustid.

… Og så flygtede vi fra varmen ind i mørket i Imperial og så Batman. Jeg synes, det var en super fin film – den binder ligesom det hele sammen. Men A var sværere at imponere. Ja ja, giv ham et halvt kilo slik, og han stiger i graderne.

I øvrigt var mit outfit i går så simpelt, det overhovedet kan være. En gammel kjole, et par sandaler og en enkelt halskæde – det er ikke det store WAUW, men hvor er det vidunderligt ikke at skulle pakke sig ind i alt muligt. Når solen bager så meget, så får jeg bare lyst til det simple. Det har også sin charme. Og så krydret med cykelhjelm – nu har I set min. Må jeg også se jeres? Så send mig et billede af jeres smukke hoveder med hjelm til rockpaperdresses@gmail.com. I er et par stykker, der har spurgt til deadline. Den er først om to uger, den 9. august. Så send I bare ind til mig stadigvæk. Det er så fedt at få jeres mails!

Nu vil jeg tage på arbejde igen, back to busineess – der skal jo sendes Børneradio!

26 kommentarer
 1. Du ser drøøøn godt ud!!!

  Har I prøvet Søndarmarken? Hector elsker at købe rundt med andre hunde der, når vi besøger København..

 2. Sikke nogle dejlige sommerbilleder 🙂

  Jeg tænkte på – hvor har du købt din cykel og hvor meget koster den? Jeg er nemlig selv på udkig efter en ny, og din ser noget nær perfekt ud 🙂

 3. Lækker hjelm 😉 Jeg har hørt meget negativt om den nye Batman – desværre, men jeg glæder mig til at se den alligevel. Det bliver sikkert først når den kan fås på dvd, jeg vil så gerne være sammen med lille A når jeg endelig har fri.
  /Camilla

 4. Nok simpelt, men også riiiigtig pænt – og ligesom Natascha vil jeg lige rose dig for at køre med cykelhjelm. Jeg selv gør det ikke, og det er på trods af, at jeg har været ude for et noget alvorligt cykelstyrt 4 år tilbage… Det er ikke så fornuftigt af mig at lade være, men min forfængelighed vinder over min fornuft lige her 🙁

  Og nu lige noget andet; da jeg var sydpå fandt jeg ud af, at der var internet ved poolen, og så lå jeg ellers dér flere dage i træk og hørte Benhård Børneradio, mens solen bagte ned på mit maveskind! Det var hyggeligt og lidt fjollet – men jeg har fortsat det efter, jeg kom hjem og sidder i skrivende stund og lytter med! Det er så hyggeligt, og du er så sød, Cathrine! 🙂

 5. […] Sandals – Zara // Dress – Vero Moda // Sun glasses – H&M // Necklace – ASOS Jeg tog mig lige en fridag fra alting i går – blog, arbejde und so weider. Da jeg endelig var game på at … Læs mere […]

 6. Hvor er du bare super skøn at se på! Så flot at jeg næsten får mindreværdskomplekser.. Jeg bliver også lige nødt til at rose dig med hensyn til din måde at skrive på! Jeg har aldrig rigtig været kæmpe fan af at læse lange tekster når det kommer til blogging, men når det kommer til dine indlæg, så kan jeg nærmest ikke få nok. Du skriver så personligt, og lige ud af posen. Ofte bruger du også udtryk som jeg selv ville bruge, og jeg elsker det! Keep it up! Det er super fedt!
  Nu har jeg lige et lille ønske. Jeg skal på ferie om ikke så længe, så det ville være top dollar at eje en let og lækker HVID sommerkjole. Synes bare det er svært at finde den rigtige.. Så det jeg egentligt efterspørger er forslag på smukke sommerkjoler, der ikke koster det hvide ud af øjnene, og som er til at få fat på, lige meget hvor man bor i Danmark :))

 7. Åh du er dejlig, Malou, tak <3
  Det er simpelthen så for dårligt, at vi endnu ikke har været i Søndermarken. Jeg har hørt så godt om det, jeg skal altså hive A og Frida med derud! KH

 8. Tak Marie – det er jeg glad for du synes! Jeg har købt min cykel hos A-H Cykler på Istedgade – de giver virkelig en god og ærlig service! Jeg har også været forbi Loke Cykler (nu ved jeg selvfølgelig ikke, om du er fra Københavnsområdet) – synes ikke servicen var helt så personlig og god her.

  Jeg er MEGA glad for min bedstemor-racer! Det er en Batavus – efter at have besøgt 15-20 cykelhandlere var jeg ret overbevist om, at det skulle være det mærke frem for andre. Det var enstemmigt det mærke jeg blev anbefalet – så det er nu givet videre 🙂 Mange af de gamle gode mærker som fx Raleigh bliver vist produceret i dag i Asien, kvalien skulle være faldet drastisk – men jeg er ingen ekspert!

  Cyklen kostede 5.000,- og så fik jeg gratis lygter og clicklås til min click-fix-cykelkurv. Og farven er en 2012-model – en reproduktion af en gammel farve 🙂 Kan kun anbefale den, jeg er simpelthen så glad for den!
  KH

 9. Jeg havde kun hørt godt om den, så det overraskede mig også, da A sagde, han ikke var helt tosset med den. Men så har du jo god tid til at glæde dig 🙂
  Tak kusine, er også glad for ægget 😉
  KH

 10. Ja jeg synes nu også den var god – A er bare besværlig 😀 Åh jeg vil altså foreslå et minimarathon med de to gamle og så se den nye film i biffen – det er altså knaldgode film! KH

 11. Tak kære Natascha – det er jeg glad for du synes. Der er bare noget skønt over at kunne trække en gammel sag over hovedet og ikke skulle tænke over strømpebukser og støvler og cardigan og jeg-skal-komme-efter-dig! Jeg har nu også en “gammeldags” aerodynamisk hjelm liggende – som vist nok skulle være bedre for hovedet, men hvis enden på det er, at jeg ikke gider cykle med den, så må det blive sådan en fancy skaterhjelm 🙂 KH

 12. Tak for en skøøøn blog! Jeg elsker at følge med, for du skriver altid i en så personlig, positiv og humoristisk tone. Jeg kan faktisk ikke beslutte mig for, om det er selve det fantastiske indhold af din blog eller om det er din skrivestil, der gør jeg følger med – men fan det er jeg altså!
  Og hvor blev jeg glad da jeg så de fine sommerbilleder i dette indlæg, det passer bare lige til den sommerstemning, jeg selv har været i de sidste par dage i det skønne vejr! Men også fordi din neglelak er gudeskøn! Har selv arvet en fra min mor i en lignende farve, der utroligt nok har holdt sig fantastisk godt i toiletskabet de sidste 30 år, men som desværre er ved at løbe tør og er af et mærke, der desværre kun eksisterede dengang i 80’erne. Forgæves har jeg forsøgt at finde en farve, der mindede om den. En farve, der var rød men alligevel ikke, en farve der var orange, fersken, pink, lidt koral og alt muligt andet, men i bund og grund bare dejlig som min – og som din! Så Cathrine – hvor er din skønne lak fra? 🙂

 13. Kære Marian,
  Tak for aaalle de dejlige og varme ord – det er sådan en glæde at have en blog, når jeg så kan læse sådan en kommentar som din. Tusinde, tusinde tak! Og nu skal jeg glæde dig med en helt fantastisk nyhed om den neglelak! Din mors neglelak kan ret så nemt finde en erstatning – i Føtex. Du ved sikkert, at L’Oréal har lavet en lang række BILLIGE neglelakker. De sælger dem i Magasin, Matas og altså også i større madbutikker som fx Føtex. Du skal lede efter den farve med nummer 214 oppe på toppen – og så koster den kun 40 🙂
  KH

 14. Det lyder ikke for godt med dit styrt – er du sluppet for mén? Jeg kan godt forstå din tanke omkring forfængelighed – men man kan dælme få nogle fede hjelme i dag! Det synes jeg virkelig 🙂

  Hvor er det bare MEGA fedt, at du lytter med børneradioen – og så med sol på maveskinet i det eksotiske udland – fantastisk! Tusinde tak for støtten Anne Sofie – det er for skønt! KH

 15. Det kan du da bande på, jeg kan – jeg er allerede på udkig 🙂 Hvornår skal du bruge kjolen? Så skal jeg nok få stykket noget sammen 🙂

  Og så må jeg altså lige sige tak for de dejlige, varme roser – nogen gange (mange gange) bliver mine indlæg noget lange, men så er jeg glad for, at du hænger i alligevel og kan lide ordene – det betyder alverden. Skøn kommentar at gå i seng på – tak Sofie 🙂

  KH

 16. Et par fortænder (blivende, altså), røg sig en tur, og det mærker jeg stadig til hver dag i dag – jeg bør virkelig kigge mig rundt efter nogle fancy cykelhjelme! Måske dit cykelhjeme-indlæg med billeder af læserne kan inspirere lidt? 😉

 17. Du fortjener alle de rosende ord, du kan få!!
  Og tak for tippet! Jeg tror, jeg er at finde i morgen ved åbningstid ved den lokale føtex, hvor de bedste 40 kr, jeg nogensinde kommer til at spendere, skal sikre mig lækre sommerfusser!
  God sommer!

 18. Simpelt er nu også RIGTIG pænt – især med den halskæde (meget smuk)
  Kan se deadlinen for cykelhjelme forlængst er overskredet, så du slipper for en billedmail med min flotte skrigpinke hjelm, som betalt bærer hver dag. Kan slet ikke forstå hvordan jeg for 5 år siden turde kører uden cykelhjelm (slet ikke inde i byen), synes det er fedt budskabet om at køre med hjelm bliver bredt ud! Det er sejt:-)

 19. Du kan stadig godt sende mig et billede søde Maja, jeg har ikke lavet indlægget endnu pga. ferie og sommertravlhed 🙂
  Det er dejligt at høre, at du kan lide outfittet – åh jeg savner sommeren, når jeg ser bare ben! KH

Læg en kommentar