Jeg lytter til: Bastille

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=fK3fVJtFTh0?wmode=opaque&w=640&h=390]

Mega fine musikvideoer først og fremmest! Dem kan jeg lide. Det er altså et skørt mix af genrer i mit hoved – det ene øjeblik får jeg blødsødne popvibes, det næste øjeblik noget semielektro. Det drysser indiestemning af sig ned i de ører, der lytter med. Det minder mig en lille bitte smule om en mandlig udgave af Robyn uden dog at være nær så elektro. Eller måske mere en meget tidlig Coldplay. Men drømmende lækkert synes jeg i hvert fald, det er.
Dan Smith i front for Bastille (han har også et band med sig) kommer fra England og har spillet musik i mange år. Men inden for det sidste års tid har det virkelig rykket for bandet, alt lader til, at de står på tærsklen til at breake for alvor. Overjoyed er allerede blevet spille i britisk radio. Og nu varmer bandet op for Emeli Sandé, som jeg jo har været ret glad for det seneste halve år. Kan I lide det?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dgITTJCESAw?wmode=opaque&w=640&h=390]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2cuR_Vi6vas?wmode=opaque&w=640&h=390]
3 kommentarer
  1. Det er faktisk meget sjældent, jeg klikker play på sådan en youtube-dims i et blogindlæg, men i dag er jeg da glad for, jeg gjorde det! Hvor er det fint – jeg må fluks ud på nettet og høre mere – så tak for anbefalingen! 🙂

  2. Hvor er det dejligt Marianne, at du kunne bruge det. Fedt! God jagt – de har lavet en hel EP ++ så der er lidt at finde derude 🙂 KH

  3. Det er sjældent, jeg kan bruge andres musik-anbefalinger til noget, men hold nu op, du har ramt plet! Er blevet nødt til at vende tilbage til dette indlæg, tak!

Læg en kommentar