Confidence is not for sale

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yZK9G2Z-e1w?wmode=opaque&w=640&h=390]

Okay, så jeg er ikke typen der griner af velplanlagte, veludførte jokes. Jeg synes ikke, standup er sjovt, jeg griner ikke af “har I hørt den om…”
Selv om jeg ikke helt vil indrømme det (mest fordi det lyder lidt ukarismatisk) så griner jeg af det ufrivillige, det uplanlagte. Jeg kan flække af grin over Klovn – det ubehagelige, det kiksede, det uheldige. Og så kan jeg altså godt komme til at grine lidt MED sådan en lille række sammenklip. Så længe ingen kommer til skade vel og mærke, ikke?

Sidst jeg faldt (og det sker altså jævnligt, really) kom jeg også til at grine lidt ad situationen (undtagen de to gange ned ad bagtrappen, AV! tsk tsk). For hvor føler jeg mig kluntet, når jeg sidder der som en anden 1-årig på måsen. Det hele handler velsagtens om selvtillid – i stedet for at grave mig ned i skam, så prøver jeg at grine af det. For så slemt er det heller ikke? Hvad er det værste der kan ske? At nogen griner lidt?

I må gerne grine på min bekostning, jeg kan bære det.  Og når jeg er færdig med at grine, så rejser jeg mig op, og så går jeg videre med et smil på læben (og til tider en øm bag).

3 kommentarer
  1. Falder du altid?? Det har du skjult for mig! Jeg vælter altid!!! Manden har altid lidt fat i min arm, når vi er ude med mange mennesker, for den er sikker, jeg skal jo snuble på et tidspunkt. Da jeg var gravid faldt jeg slet ikke, måske mine homoner fik mig i balance?! Hvis det var tilfældet – så skal lille A snart være storebror! 😉
    KH Camilla

  2. Haha, årh hvor er du sød. Du har ret i, at man gerne må grine af sig selv i sådan situation – det kan jo ske for alle 🙂 Det er jo ikke værre end det. Jeg er også selv virkelig klumret på alle mulige måder – tit får jeg følelsen af, at de er kun mig, at sådan nogle ting kan ske for. Men det er selvfølgelig sagt med et smil på læben 🙂

    Omg den video er sjov!!! Skraldgriner af hende der blev ramt af de plader og vælter ud over scenen, og hendes ene sko flyver op i luften!! Det er simpelt for godt til at være sandt, at det sker 😀 håber ikke at hun brækkede noget. Men nej, hvor nogle af dem falder hårdt! Haha, tak for et godt grin 🙂

Læg en kommentar