Dagens: Finale fin

Heels – ASH // Stockings – Kunert // Dress – COS // Belt – Schjøning // Flower-hair-thingy – DIY

I får en ordentlig endefuld billeder af mit tøj fra i går, jeg kan godt sige jer – jeg var i syv sind over, hvad jeg mon skulle have på til Louis Nielsens store show; de kårede Årets Brillelook, Årets Brilleblogger OG så uddelte LN også Louis Nielsen Prisen til en kendt dansker, der bærer briller med stolthed.
Jeg havde hørt, at der ville være en fotovæg, at vi ville blive interviewet på kamera, og at der ville være fotografer over alt. Jeg har aldrig været til sådan en slags fin fashionfest før, så jeg havde den største tøjkrise i mands minde. Jeg ville jo gerne både repræsentere bloggen så fint, jeg kunne, og så ville jeg også bare give den fuld skrue, nu jeg også var med i challengen. Jeg havde ikke rigtig råd til at købe noget vildt med USA-rejsen i næste uge, men jeg tillod mig at købe to små ting, og det blev kjolen og strømperne. Jeg følte mig så godt tilpas, det var lige mig.

A sagde med det samme “EJ den er kedelig!” om kjolen, og jeg kan godt se, at den jo bare er i bomuld – men farven er helt fantastisk, og så er den jo nem at gøre vildere med de rigtige accessories. Jeg gik efter blomstertemaet og var LYKKELIG, da jeg spottede de der strømper inde i Illum. En ting I måske har bemærket er, at jeg er ret vild med skøre strømper. Det er bare sådan en let måde at give et outfit et twist – og der var indtil flere, der spurgte, om det ikke gjorde ondt at få tatoveret så meget på benene haha! Og blomsterkransen lavede jeg jo selv, da jeg kom hjem fra arbejde, den er lavet på en kraftig ståltrådsbase og så fyldt med hortensia – en af mine yndlingsblomster. Det er virkelig en billig og meget nem omgang hårpynt – der er for 50 kroner og jeg har ALDRIG fået så mange komplimenter for et stykke tøj/tilbehør, som jeg gjorde for kransen. Det må I gøre efter, hvis I er til sådan noget 🙂

Og hvis I ikke allerede har set det på Instagram (ROCKPAPERDRESSES btw), så blev jeg FANME ÅRETS BRILLEBLOGGER! Jeg rystede som et espeløv, da Tino fra Louis Nielsen sagde mit blognavn. Og så pressede tårerne sig på, jeg blev så overvældet og glad og stolt, for de andre bloggere, der også var med i challengen, var fandenfisemig også gode. Det havde jeg ikke troet. Men jeg vender tilbage til jer senere søde drenge og piger – jeg vil fortælle jer meget mere om den sindssyge præmie osv. Nu vil jeg først tage ud og fejre det med en burger og hundetur i Søndermarken. Nyd solskinnet og pas på jer selv!

… Og så glæder jeg mig til at læse de sidste dages kommentarer igennem igen og svare tilbage til jer!

32 kommentarer
 1. Hold nu kæft hvor er du dødsenslækker Cathrine! Fantastisk outfit, ryger direkte i inspirationsmappen 🙂

 2. Wauw hvor er du super fin. Elsker bare blomsterkransen og strømperne:-). Og tillykke med den fine titel. Det er virkelig sejt gået:-)
  frkforsom.blogspot.com

 3. Nej, er det rigtigt? vandt du Cathrine – hold op hvor sejt gået!!! Kæmpe stort tillykke 🙂
  Kan i øvrigt ikke komme i tanke om andre, der ville bære en hortensia-krans så flot og naturligt som dig! Modigt, smukt og helt klart finaleværdig… 🙂

  xx

 4. Du er så fucking sej Cathrine! Det er jo helt vildt! Først, den blomsterkrans. Da jeg så det fine billede du havde smidt ind igår, tænkte jeg bare: ‘det skal ses ‘in action”. Men hold nu op hvor ser det flot ud. Jeg tror du er en af meget få der tør og kan gøre det. Og med sådan en krone kan du jo heller ikke andet end at vinde den flotte konkurrence! Du fortjener det så meget 🙂 Tusind gange tillykke med det! Jeg tilføjer dig lige på Insta så jeg kan følge dig lidt mere up-to-date. Rigtig dejlig lørdag til dig!

  xoxo

 5. Holy moly, du ser dødgodt ud!! Kjolen er på ingen måde kedelig – hvad har den mon kostet? Og hvor er du altså god med detaljer! :-))))
  Og kæmpe tillykke med førstepladsen! Må indrømme at jeg ikke har fundet konkurrencen vildt interessant (de gælder ikke kun på din blog, men også de andre deltageres), og har dermed også glemt, hvad præmien er – så det glæder jeg mig til at læse mere om!

  / Ida

 6. Du er så fin – og i lækre farver, som passer godt til dig! 🙂
  Stort tillykke med titlen, det er velfortjent! Jeg synes at du har gjort indlæggene om konkurrencen ret spændende i forhold til de andre deltagere. Glæder mig til at høre præmien, var der ikke noget mer Afrika, New York og sådan noget? Spændende er det ihvertfald!
  Håber at I får nydt solen, det er da så skønt vejr idag!

 7. Du er bare SÅ sej!!! Er så stolt af dig – men en hvis potion misundelse presser sig også på 😉 Jeg kan godt forstå hvad A mener, men for pokker A det hele handler om snittet!! Hils ham lige og sig det 😉 Du ser så fantastisk ud, manden kom lige forbi og sagde: Har Cathrine tatoveringer på benene? øhh nej det er strømpebukser – mænd tsk tsk!!
  Jeg har en gang haft savoykål på hovedet til en fest, det var noget slattent efter 3-4 timer, hvordan gik det med dine blomster??
  Stort tillykke knus
  /Camilla

 8. Hvor er du bare smuk og fin! Man bliver helt sommerglad af at se dig! STORT tillykke med at du vandt! Du har uden tvivl fortjent det! Stort knus, skulderklap, bølge og et stort highfive fra Rebeca!

  PS. glæder mig til at se dig, forhåbentlig snart!

 9. Altså, hvor ser du bragende skøn ud! Det er helt klart også de mest realistiske tattoo-strømper jeg har set. Synes af en eller anden grund, at nude strømpebukser har en tenden til at være crazy brune eller nærmest orange…

  Og tillykke med titlen! 🙂

 10. CATHRINE, DU LIGNER JO EN GUDINDE!! En virkeligt fantastisk smuk én! Og tusind gange tillykke med den flotte, flotte titel, den fortjener du! Jeg glæder mig til at høre mere til præmien, du fik!

 11. Haha, Nanna TAK TAK TAK, du er absolut dødsenssød 😀 Øj tak for fin plads i mappen, her ligger jeg retti retti godt 😀 KH

 12. Tak Line, det er jeg glad for du gør, det var også ret sjovt at have tatoos og blomsterkrans på for en aften 🙂 Tusinde tak Line, jeg er også pavestolt og meget, meget glad 🙂 Helt træt i kinderne af at smile. KH

 13. Jaaaah det er rigtigt Louise, det er så vildt 😀 Jeg har ikke helt forstået det endnu – det var en helt fantastisk aften! Hehe, tak for dine søde ord, det var også bare en fest at have sådan en sag på hovedet 🙂 Gid man kunne gøre det oftere! KH

 14. Hahaha, Josephine, du er kær, tak tak tak tak! Det var virkelig også en fest at have sådan en hjelm på 😀 Selv om den hang lidt nede om panden hen ad aftenen, ja ja, sjovt var det. Tusinde tak for alle til lykkerne, de varmer på det helt rette sted! Sov rigtig godt, når du når til det søde J. KH

 15. Tak Eva, hvor er du kær, jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, så det er så dejligt, at du har kunnet lide indlæggene 🙂 Jow jow, du har fat i noget med Afrika… Men jeg laver lige et lille indlæg 😉 Du kan tro vi nød solen; en kebab og McD-Cola på en solplet og en tur i hundeparken – det er lykken 🙂 Jeg håber også du kunne nyde det. Sov rigtig godt, når du når dertil 🙂 KH

 16. Tak kusine, du er så sød – også med misundelse på 😉 Jeg siger det der med snittet videre til A, og spørg så lige din mand om jeg skulle få mig sådan tats for real 😀 Savoykål på hovedet? DET lyder sejt! Mine blomster var ikke tosset med varmen og alle dansene, men den så fin ud, da jeg kom. Det var det vigtigste 🙂
  KH

 17. Min sødeste ven, tusinde tak for skulderklap og for knus og for bølgen og highfiven! Du er god ved mig, det er så vildt, jeg har slet ikke forstået det endnu. Tusinde tak. Skal vi to til træning i morgen? KH

 18. Haha, ja de er meget livagtige – god måde lige at få en fornemmelse af, om det er noget jeg skal satse på 🙂 Du har helt ret – nude strømpebukser går jeg som oftest også en bue uden om 🙂 Tusinde tak for de søde, søde ord Miriam, og tak for lykønskningerne! KH

 19. Hahaha du er herlig Anne Sofie, tusinde tak 😀 Du er kær! Det er muligvis dagens sejeste kompliment 😀 TAK for lykønskningerne – jeg glæder mig til at dele den smule info jeg har om præmien med jer 🙂 KH

 20. Tusinde tak Sidsel Sofie, hvor er jeg glad for du synes det, det betyder meget. Det er så overvældende med al denne her tiltro til mig og bloggen. Det betyder alverden. Tak for lykønskningerne 🙂 KH

 21. Ej for pokker.. Jeg troede det var tattoveringer du havde på benene da jeg læser det på min iPhone .. Sad lige og sagde til min mand ej hvor er det synd at hendes ben ser sådan ud når hun er så smuk hun ligner jo Reese Witherspoon.. Du er smuk.. Men Sorry jeg kan ikke lide dine strømpe bukser..

 22. Haha, hvor sejt Hosannah – altså at det så så livagtigt ud 😀 Men det er klart, vi har alle hver vores smag – og skøre strømper er nok ikke for alle 😉 Men hvor er det bare dejligt, du synes jeg ser fin ud – og tilmed ligner Witherspoon, WAUW! TAK <3 KH

 23. Tak kære Didda, hæhæ, det er sjovt med de der strømper, jeg har lignet en borebisse med blomster på, det er altså skægt, at de ligner så meget 🙂 KH

 24. Stort tillykke med titlen! Du er klart min favoritblogger,så selvfølgelig skal du da vinde det hele!
  Og respekt for at kunne få sådan en blomsterkrans til at se så godt ud!

 25. waaauv, sikke et smukt look og ikke nok med det, stort tillykke med prisen! 🙂
  hvad kostede de helt igennem seje strømpebukser og hvor har du købt dem?
  Virkelig et fab´look 🙂

 26. Haha, tak tak tak kære Camilla – både fordi du følger med (og så kan lide bloggen) og for lykønskningerne, det er bare så vildt! Og FEDT du kan lide blomsterkransen på hovedet 😀 KH

 27. Tak søde Micha 🙂 Det er jeg bare super glad for du synes! De er købt i Illum – mærket Kunert. Men salgsdamen fortalte mig, at de var fra forrige sæson. Til gengæld viste hun mig en lignende strømpe, dog med et mere grønt mønster. De var nu også fine 🙂

  KH

Læg en kommentar